Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen a második baba után Penelope Cruz teste

Ilyen a második baba után Penelope Cruz teste

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! A legtöbb sztár addig rejtegeti alakját a szülés után, míg t&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

A legtöbb sztár addig rejtegeti alakját a szülés után, míg tökéletes formába nem lendül, de Penelope Cruz esetében más a helyzet: a 39 éves színésznő néhány héttel második gyermeke születése után már büszkén mutatkozott bikiniben!

A gyönyörű filmsztárt korzikai nyaralásán kapták lencsevégre, ahol önfeledten pancsolt a tengerben férjével, Javier Bardemmel és kisfiukkal, a kétéves Leóval, miközben egyszer bikini-felsőjétől is megvált.

Az egyik brit napilap internetes oldalára felkerült képeken kitakarták ugyan a színésznő melleit, de az jól látszik, hogy alaposan megnőttek a szülés után. Ahogyan az is, hogy nem sietteti a fogyást: még nem szabadult meg a pluszkilóitól, ami sokak szerint jó példát mutat a világ összes kismamájának. Hiszen a szülés után nem a súlycsökkentés kellene, hogy a legfontosabb legyen, hanem az, hogy a mamák elég időt tölthessenek a kisbabáikkal.

Ezt most Penelope is megteszi, sőt a családi nyaraláson ügyelt arra, hogy mindkét gyermekével eleget foglalkozhasson. A színésznő és férje mindig is fontosnak tartották a családot, és azt, hogy egymással is legyen idejük és lehetőségük törődni – talán ennek köszönhető, hogy kapcsolatuk immár 6 éve boldog és botrányoktól mentes.

A gyönyörű sztár persze előbb-utóbb szeretné majd visszanyerni az alakját, amiben valószínűleg ismét nagy szerepet kap majd kedvenc mozgásformája. „Szeretem a balettet, de az edzőtermeket elég hamar megunom. Ez talán azért lehet, mert a táncot már hamarabb megszerettem, és hozzászoktam ahhoz a fegyelemhez, amit ez megkövetel. A balett kemény, de szerintem szórakoztató mozgásforma is egyben” – mondta korábban.

penelope2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Ami pedig az étkezéseket illeti, imádom a spanyol konyhát, és igyekszem a mediterrán diéta szerint étkezni. Mindig jóllakom, de arra figyelek, hogy egészséges hozzávalókból készült ételek kerüljenek a tányéromra. Olykor persze belefér egy kis gyorséttermi koszt is, mondjuk hetente vagy kéthetente egyszer” – tette hozzá.

Penelope azt is fontosnak tartja, hogy egészségtelenebb kedvencei helyett egészségesebb alternatívákat válasszon, így például gyakran szerepel az étrendjében barna rizs és mangó. Ez utóbbi biztosan szép emlékeket idéz számára azokból az évekből, amikor testvérével, Monicával sikeres ruházati termékeket terveztek a Mangónak.

Ezen kívül az elmúlt évek során megtanulta, hogy sokkal jobban kell figyelnie az egészségére, mint például húszas évei elején tette. Külföldi források szerint nemrég letette a cigarettát, több vizet iszik és arra törekszik, hogy mindig eleget aludjon – ez most két kisgyerek mellett nem egyszerű számára, de ott próbál egy kicsit pihenni, lazítani, ahol csak tud.

Az Oscar-díjas sztár edzésprogramja kardio- és erősítő gyakorlatokból áll, de gyakran beiktat némi súlyzózást, táncot, Pilatest vagy a természetben is végezhető mozgásformákat – szeret kocogni, sétálni és úszni, és a munkájával járó stresszt elsősorban jógával oldja.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X