Főoldal > AKTUÁLIS > Kisbabát vár a gyönyörű színésznő

Kisbabát vár a gyönyörű színésznő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Számos fontos szerep találta meg eddig

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Számos fontos szerep találta meg eddig, de Emily Blunt most minden bizonnyal élete eddigi legizgalmasabb „alakítására” készül, ugyanis első gyermekével várandós. Az örömhírt már szóvivője is megerősítette a sajtónak.

Egy barátjuk pedig arról számolt be az egyik amerikai magazinnak, hogy a pár hónapok óta tudatosan készül a családbővítésre. „Mindketten alig várják, hogy megszülessen a baba, izgatottabbak már nem is lehetnének. Azért is költöztek el a régi lakásukból, mert az új hely és annak környezete sokkal alkalmasabb a gyereknevelésre” – fecsegett a névtelenséget kérő bennfentes.

Emily egy tavalyi interjúban mesélt arról, mennyire szeretnének már gyereket férjével, John Krasinskivel. „Mindketten bővíteni akarjuk kis családunkat, de még nem tudjuk, hogy ennek pontosan mikor jön el az ideje. De nagy családból jöttünk, szóval szerintem ő is, én is hasonlót szeretnénk majd létrehozni” – árulta el.

A 30 éves színésznő nemrég a pocakját is megmutatta: új filmje, a sztárszereposztással készülő Into The Woods fantasy-musical forgatásán már jól látszik a jelmezén, hogy valamit takargat. Érdekesség, hogy a moziban egy olyan nőt alakít, akinek egy átok miatt nem lehet gyereke.

A valóságban viszont nagyon is örül annak, hogy férjével hamarosan szülők lesznek, és lélekben máris készül az anyaszerepre. Terhességének hónapjait pedig szeretné a lehető legegészségesebben végigcsinálni.

Ez nem is lesz számára nehéz, hiszen a mindennapokban egészségesen él, és rengeteget mozog. Mielőtt terhes lett, minden nap sportolt, többnyire edzőterembe járt – legalább heti 3-4 alkalommal –, ahol általában férjével együtt kardiózott, és súlyzós gyakorlatokat is végeztek. „John a legjobb edzőpartner, akit csak ismerek” – mondta korábban.

emily2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Most azonban valószínűleg visszavesz az edzések intenzitásából, és futás vagy ellipszistrénerezés helyett sétál, jógázik vagy pilatesezik. Arra mindenképpen odafigyel, hogy amit sportol, az neki és a babának is jól essen. Ha pedig a mozgást megerőltetőnek érzi, azonnal abbahagyja, vagy mást csinál helyette.

A szépséges sztár a sportos életmód mellett az egészséges táplálkozást is természetesnek veszi, amin várandósan sem akar változtatni. „Sok zöldség és gyümölcs kerül az asztalunkra, és persze rengeteg szénsavmentes ásványvizet iszom, anélkül el sem indulok otthonról” – árulta el korábban.

Majd hozzátette, hogy nemcsak az evést és a finom ételeket szereti nagyon, hanem a tévés főzőshow-kat is. Szombatonként legszívesebben egész nap a Food Networkot nézi, ahonnan gyakran merít inspirációt is.

Mivel imádja az ízeket és a finom ételeket, néha bizony nem tud, és nem is akar nemet mondani egy kis kényeztetésre. „Szerintem butaság, hogy olykor ne férne bele egy tányérnyi tészta vagy más szénhidrát, csak a mértékletességre kell ügyelni. Amikor legutóbb Párizsban voltam, nem tudtam kihagyni a sajtokat és a kenyeret, de úgy érzem, jól tettem” – mondta egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X