Főoldal > AKTUÁLIS > Kissé lecsúszott a modell pólója

Kissé lecsúszott a modell pólója

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Külföldi bulvárlapok fotósainak folyamatosan témát szolg

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Külföldi bulvárlapok fotósainak folyamatosan témát szolgáltatnak a szabadnapos modellek, hiszen az újságok, netes portálok és persze a kommentelők is örömmel kielemzik a leghíresebb szépségek hétköznapi összeállításait.

Nemrég Miranda Kerr került a középpontba, aki egy New York-i családi programon fehér pólóban és zöld mintás capri nadrágban jelent meg, szettjét pedig fekete lapos talpú cipővel és ugyanilyen színű dizájnertáskával, valamint pilótaszemüveggel párosította.

A kommentelők egy része viszont rögtön észrevette, hogy a szupermodell pólója túl mélyen dekoltált, így amikor kisfiát, Flynnt vitte, egy kicsit többet láthattunk, mint amit a sztármami szeretett volna mutatni. Udvariatlanság nem történt, mindössze fekete melltartója kandikált ki a dekoltázsából.

Másoknak ezzel szemben elegük van már abból, hogy mindig akadnak, akik kifogásolják Miranda nyilatkozatait, ruháit vagy viselkedését. Szerintük inkább azt kellene észrevenni, hogy a modell anyukaként is szuperül néz ki, kisfia pedig boldog, kiegyensúlyozott baba.

miranda2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sztár egyébként korábban azt nyilatkozta az anyaságról, hogy számára folyamatos tanulást jelent. „Hamar megtanultam például, hogy ne legyek túl szigorú magamhoz, és olykor fogadjak el segítséget. De az is fontos, hogy nekünk, dolgozó anyukáknak rendszeresen legyen egy kis időnk magunkra – ezért ne érezzünk lelkiismeret-furdalást” – mondta.

Flynn születése után vércsoport-diétával hozta magát újra formába, napjainkban pedig szinte minden nap jógázik is pilatesezik. „Korábban szerencsés voltam, olykor egy-két jógaóra elégnek bizonyult, hogy megőrizzem az alakom. De manapság már más a helyzet… nem panaszkodom, mert az egészségemért és a munkámért teszem” – magyarázta.

Ami az étrendjét illeti, a szépség a bio élelmiszerek híve. „Ha csak tehetem, elsősorban bio hozzávalókból készült ételeket, valamint bio zöldségeket és gyümölcsöket eszem. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányéromra, de néha nem tudok ellenállni a sültkrumplinak sem. Szerintem még ezt is lehet, de a mértéktartásról nem feledkezhetünk el” – tette hozzá.

Miranda csodaszerei

Szépsége és egészsége érdekében a szupermodell néhány bevált csodaszerhez folyamodik. „Az aloe vera, a goji bogyó, a nyers kakaó és a kókuszolaj csodákra képes. Utóbbiból minden nap négy kanállal eszem. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajamra és a bőrömre is jó hatással van” – árulta el egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X