Főoldal > AKTUÁLIS > Különleges nevet kapott a 47 éves színésznő kisbabája

Különleges nevet kapott a 47 éves színésznő kisbabája

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Hollywoodban gyakori, hogy a hírességek

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Hollywoodban gyakori, hogy a hírességek nem mindennapi babanevek közül válogatnak születendő csöppségeik számára. Egyesek túlzásokba esnek, mások viszont megtalálják az egyensúlyt, és nagyon szép nevet sikerül adniuk csemetéjüknek.

Szerintünk ez a helyzet Halle Berry és Olivier Martinez kisfiával is, aki a Maceo Robert Martinez nevet kapta. A spanyol eredetű keresztnév – mely később Matteóként és Matthew-ként lett népszerű – jelentése Isten ajándéka.

Ezért egy brit lap újságírója szerint nagyon is érthető, hogy a színésznő ragaszkodott ehhez, ugyanis sokszor nyilatkozta, mekkora csodának tartja, hogy 47 évesen újra átélheti az anyaság örömeit. „Nagyon boldog vagyok, és ez az egyik legszuperebb dolog, ami valaha velem történt” – nyilatkozta korábban.

Az Oscar-díjas színésznő most érthető módon igyekszik is kihasználni azokat a heteket, melyeket otthon tölthet családjával, és ismerősei szerint valószínűleg nem fog eszeveszett küzdelmet folytatni azért, hogy minél előbb visszanyerje alakját.

A színésznő első terhessége alatt sem állt le a mozgással, és idén, második kisbabáját várva is ugyanígy tett: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. 

halle2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Cukorbetegsége miatt mindig nagyon odafigyel arra, miből mennyit eszik, így a várandóssága alatt is tudatos kismama maradt. Zöldségekből, gyümölcsökből, salátákból szinte bármennyit ehetett, de ismerősei szerint olyan is előfordult, hogy egy szelet pizzát kívánt meg – ő is ember, aki ráadásul kettő helyett evett.

„Nagyon élvezte a terhességét, és folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését. Most ő, Olivier és Nahla is nagyon boldogok” – mondta a színésznő egyik ismerőse.

A sztáranyuka valószínűleg lassan, fokozatosan szoktatja majd magát ismét a sportoláshoz, de minden bizonnyal ugyanolyan hatékonyan szabadul majd meg a pluszkilóktól, mint első terhessége után.

„Akkor három és fél hónap alatt 16 kilót adott le. Minden héten ötször edzettünk együtt, mindig változatosan: elmentünk jógázni, kocogni, túrázni, kick-boxolni. Máskor pedig az edzőteremben maradtunk, ahol súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés és kardió gyakorlatok váltották egymást” – nyilatkozta a Halle-t topformába hozó sztártréner, Ramona Braganza, aki biztosan most is örömmel vállalná a feladatot.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X