Főoldal > AKTUÁLIS > Rossz kislány lett a sorozatsztár

Rossz kislány lett a sorozatsztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A kedves mosolyú Kimberly Williams Paisley-ről

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A kedves mosolyú Kimberly Williams Paisley-ről első pillantásra talán nem is gondolnád, hogy képes szeretőként hazudni, zsarolni, sőt, elárulni a férfit, akit évek óta imád. Ez persze csak a képernyőn van így, méghozzá a Nashville című sorozatban, ahol igazi rossz kislányt alakít. 

„Nagyon szerettem volna szerepet kapni ebben a sorozatban. Eleinte nem is tudtam, milyen lenne a karakterem, Peggy Kenter, de amikor felhívtam a készítőket, hogy Nashville-ben élek, és van-e valami szerep a számomra ebben a produkcióban, már többet mondtak róla. Élveztem, hogy a show-ban én vagyok a rossz kislány. Peggy szinte vonzza a bajt” – mesélte egy külföldi lapnak adott interjúban.

A 42 éves színésznő arról is örömmel beszélt, hogy milyen fontos számára az egészsége, illetve milyen edzéssel és diétával tesz ezért nap mint nap. „A kedvenc ételeim között szerepel a kelkáposzta és a spenót, ezeket egyszerűen imádom! Ha pedig egy kis nasihoz támad kedvem, diót, mogyorót vagy mandulát majszolok” – árulta el.

„Mivel két kisgyerekem van, és egy zenész férjem, Brad Paisley, akivel gyakran vagyunk úton, nem egyszerű számunkra az egészséges életmód betartása. De szerintem két kulcsszót kell megjegyezni: odafigyelés és mértékletesség” – tette hozzá.

Kimberly elmondása szerint nemcsak azért szerencsés az étrendjét illetően, mert szereti a friss gyümölcsöket, zöldségeket, salátákat, hanem azért is, mert a gyerekei is rávehetők ezek fogyasztására. „Mindig biztatom őket, hogy egyenek meg mindent, ami a tányérjukon van. A kisfiam, Huck pedig imádja a gyümölcs- és zöldségleveket, együtt szoktunk turmixolni” – mondta.

A sorozatsztár a rendszeres mozgást is fontosnak tartja. Bárhol is van, szakít időt sétára, túrázásra, illetve kedvenc mozgásformájára, a hot jógára. „Ezen kívül egy személyi edző is odafigyel arra, hogy jó formában maradhassak: rendszeresen felkeresem, és vele kardió- meg súlyzós gyakorlatokat végzünk” – árulta el.

kimberly2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Amikor pedig arról kérdezték, szerinte mi 10 éve tartó házasságának titka, Kim azt válaszolta, hogy a férjével mindig van idejük egymásra. „Esténként leülünk egymás mellé, nézzük a csillagokat, és megbeszéljük a napunkat. Gyakran megyünk kettesben moziba vagy vacsorázni, olyankor az anyósomék vigyáznak a gyerekekre. Csodálatos emberek, akik mindig beugranak, ha szükségünk van a segítségükre” – mesélte.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X