Főoldal > AKTUÁLIS > Túl kihívó ruhát választott az ismert színésznő

Túl kihívó ruhát választott az ismert színésznő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Ha Rooney Mara nevét hallod, valósz&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Ha Rooney Mara nevét hallod, valószínűleg neked is eszedbe jut A tetovált lány című film, melyben a színésznő egy problémákkal küzdő, extravagáns lányt alakított. Lisbeth Salander szerepéért alaposan megváltozott – sokak szerint egyszerűen megcsúnyult –, ám az utóbbi hónapokban ismét visszanyerte ragyogó szépségét.

A 28 éves sztárt legutóbb a New York Fashion Weeken kapták lencsevégre, ahol a Calvin Klein divatbemutatójának első sorában ült Nicole Kidmannel és Naomie Harrisszel, majd a show utáni partin is jelenése volt – nem is akármilyen ruhában!

A híresség egy térd alá érő, vékony pántos, mélyen kivágott kis feketében tette tiszteletét a fogadáson. A kíváncsi tekintetek persze rögtön a dekoltázsára szegeződtek, de egy csipkebetét gondoskodott arról, hogy senki ne láthasson olyasmit, ami már nem lenne illendő.

A szexi Rooney hátul összefogott frizurával és fekete magassarkúval tette teljessé szettjét, a sminkje pedig nude színű ajkakat és füstös szemeket jelentett. Nem is csoda, ha sokan szerettek volna vele közös fotót, többek közt a márka dizájnere, Francisco Costa is, akivel a sztár le is fényképezkedett.

A színésznő elégedett lehetett az eseményen viselt kis fekete ruhájával, ami remekül kiemelte vonalait. Alakja viszont szerencsére már sokkal egészségesebb, mint amikor A tetovált lány forgatására készült: külföldi lapok szerint éhezett a szerepért, hiszen viszonylag rövid idő alatt kellett csontsoványra fogynia.

rooney2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ennek érdekében szinte csak salátákat és egy kis halat evett, és a számára addig normálisnak számító adagokat is csökkentette. Így már a forgatás megkezdése előtt elkezdhette a – nem túl egészséges – fogyókúráját, amivel gyorsan megindult nála a fogyás. A felvételek idején pedig általában a rendező figyelmeztette, hogy mit ehet és mit nem.

Rooney a szerep kedvéért sok időt töltött az edzőteremben, ahol többek közt kick-boksz órákat is vett, illetve megtanult gördeszkázni és motorozni is. Utóbbitól tartott ugyan, de szüksége volt erre a tudásra ahhoz, hogy még hitelesebben alakíthassa Lisbeth Salandert.

A film után visszatért egy jóval kiegyensúlyozottabb, egészségesebb étrendhez, amit kiegészít ugyan rendszeres mozgással, de már nem a fogyásra, hanem a jó közérzete és a fittsége megőrzésére törekszik.

Rooney Mara kedvencei

A legtöbb sztárhoz hasonlóan Rooney Marának is megvannak a maga kedvencei, legyen szó finomságokról, mozgásformákról vagy akár szépségtrükkökről. „A kick-bokszot nagyon megszerettem, emellett ajánlom, hogy próbáljátok ki a frissen facsart gyümölcsleveket és a sminkben a füstös szemeket” – mondta egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X