Főoldal > AKTUÁLIS > 5 sztárfotó: merészen sokat mutattak a sztárok

5 sztárfotó: merészen sokat mutattak a sztárok

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ismerd meg a sportos téli trendeket az F&F-től Mínusz 5 kg egy hét alatt! Ha azt hiszed, a haspóló a

Ismerd meg a sportos téli trendeket az F&F-től

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Ha azt hiszed, a haspóló a kilencvenes években kiment a divatból, akkor tévedsz: az utóbbi hónapokban reneszánszát éli, és erre a legnagyobb sztárok is felfigyeltek – az elmúlt hetekben számos hírességről láthattunk olyan fotókat, melyeken nem féltek megmutatni izmos hasukat.

Persze ez a trend sem áll jól mindenkinek, de akinek igen, annak nagyon! Már mutatjuk is, kik a legszexibb hollywoodi hasvillantó sztárok, akik merészek, dögösek, sőt egyesek nagyon elegánsak is ebben a szerelésben. Most azt is eláruljuk, hogyan lett ilyen szuper az alakjuk, olvass tovább a tuti tippekért!

Gwyneth Paltrow

Hiába múlt el 41 éves, Gwyneth Paltrow még mindig a világ egyik legjobb alakú színésznője. Ezt pedig mi mással is bizonyíthatná, mint azzal, hogy rövid ujjú haspólót is be mer vállalni? Szettjét egy fekete nadrággal, magassarkúval, visszafogott smink- és hajviselettel tette elegánssá, de a rajongók így is, úgy is azt nézték, hogy Tracy Anderson módszere tényleg szuperül működik a világsztárnál, aki kardió- és súlyzós gyakorlatoknak köszönhetően őrzi remek alakját.

Beyoncé

Ki mondta, hogy egy kisgyerekes anyuka számára csak vágyálom maradhat a haspóló? Ennek nem kell így lennie, ahogy Beyoncé példája is mutatja. A szexi énekesnő bátran visel kétrészes, hasvillantós szetteket, amit meg is tehet, hiszen átgondolt diétájának és a rendszeres sportnak köszönhetően szuper az alakja. Sokat köszönhet a pilatesnek, ami a mélyizmokat is formálja a test minden területén, így például a hason is – elég Beyoncéra pillantani, hogy lássuk a bizonyítékot!

beyonce3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Emma Watson

A Harry Potter filmek sztárját még szeptemberben fotózták le egy elegáns és szexi, fekete-fehér szettben, ami megmutatta a 23 éves színésznő lapos hasát. „Kerülöm a feltűnést, ezért nem szívesen járok edzőterembe. Inkább otthon tornázom, vagy futni megyek a természetbe” – árulta el korábban a gyönyörű sztár, aki emellett a golf, a kosárlabdára hasonlító netball és a gyephoki nagy rajongója is.

Cara Delevingne

A bájos, vicces modellt egyedi stílusáért is sokan szeretik. Még nyáron fotózták őt le Tokyo feliratú, leginkább sportmelltartóhoz hasonló pólójában, ami tökéletesen kiemeli vékony alakját és lapos hasát. A 21 éves világsztár szerint nincs itt semmi titok, ő egyszerűen vékony alkat, edzője viszont nemrég elárulta, hogy edzéseiken változatos gyakorlatokkal törekszik arra, hogy Cara sportolás közben is megőrizze vidámságát.

Katy Perry

A szexi világsztár büszke a testére, és nem fél megmutatni magát, talán ezért is szereti annyira a haspólókat. Edzésmódszerét tekintve ő Harley Pasternak 5 faktoros programját tartja, ami az ugyanilyen néven ismertté vált diétát egészíti ki. Katy ennek értelmében 5 perc kardióval kezdi az edzést, majd 5 perc felső- és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezt 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, majd zárásként újabb 5 perc kardió követi, ami nála általában ugrókötelezés. Szerintünk érdemes kipróbálni!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X