Főoldal > AKTUÁLIS > Elvesztette kisbabáját az énekesnő

Elvesztette kisbabáját az énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! A legtöbben vágyunk arra, hogy anyukák lehessünk, és ha már összej

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

A legtöbben vágyunk arra, hogy anyukák lehessünk, és ha már összejött a baba, alig várjuk, hogy a karjainkban tarthassuk. Ám nem mindenki ilyen szerencsés, és bizony a sztárokat sem kerülik el a fájó veszteségek – ezen a téren sem.

A Grammy-díjas énekesnő, Vanessa Carlton például hiába hitte azt több mint egy hónapon át, hogy kisbabát vár, és minden rendben van, végül kiderült, hogy méhen kívüli terhessége van, ami az ő életét is veszélybe sodorta.

A 33 éves sztár rosszul lett, és miután kiderült, belső vérzése van, orvosa azonnali műtétet javasolt. „Az operáció sikeres volt, és az orvosom a jobb oldali petevezetékemet el is távolította” – árulta el a műtét után az énekesnő, akinek ezáltal csökkentek az esélyei arra, hogy természetes úton lehessen kisbabája.
 
„Szerencsére már jobban vagyok, de a kórház közelében kell maradnom, ha a fájdalmaim erősödnek, vagy netalán még rosszabb dolog történne” – írta személyes hangvételű levelében rajongóinak.

Majd hozzátette, mentálisan készen áll arra, hogy újra színpadra lépjen, de fizikailag ettől még messze van. Ezért turnéjának négy koncertjét el kell halasztania. „Nagyon bosszant ez a dolog, főleg, mert minden olyan jól indult ezzel a turnéval. Ez lett volna a kedvencem. Adjatok még pár napot nekem, és készen fogok állni a fellépésekre. Köszönöm a támogatásotokat és megértéseteket” – tette hozzá.

A rajongók nagy többsége természetesen nem dühöng a kialakult helyzet miatt, sokan inkább aggódnak Vanessáért. Szerintük sokáig fog tartani, hogy a híresség feldolgozza az őt ért veszteséget – a turné most eltereli a figyelmét, de ha ez is véget ér, magányosnak és kétségbeesettnek érezheti majd magát.

vanessa2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ugyanakkor van esélye arra, hogy később újra teherbe essen, hiszen a másik petefészke és petevezetéke teljesen rendben van. „Hiszek abban, hogy a jövőben anyuka leszek, nem adom fel” – mondta.

Vanessa egészséges életmódjával is tesz azért, hogy javítsa a teherbe esés esélyeit. Sok friss gyümölcs, zöldség és saláta kerül a tányérjára, és igyekszik a rendszerességre is odafigyelni. Emellett rendszeresen sportol – a futás szerelmese, 2005-ben a New York maratont is lefutotta.

Ami pedig a lelki egyensúlya megőrzését illeti, korábban a meditáció számos fajtáját kipróbálta. Még Indiába is elutazott, hogy bővítse ismereteit, de később azt mondta, ő a meditációs technikák többségéhez túl aktív.

Ezért a meditációs sétákat részesíti előnyben: gyakran kimegy a házához közeli erdőbe a kutyáival, ami mindig megnyugtatja, és olykor inspirálja is. „Ha eszembe jut valami, mondjuk egy dalszöveg vagy csak egy sor, ami jól hangzik, megállok és felírom” – árulta el korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X