Főoldal > AKTUÁLIS > Furcsa bajtól szenved a híres énekesnő

Furcsa bajtól szenved a híres énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Ha a gyönyörű Katherine Jenkinsre

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Ha a gyönyörű Katherine Jenkinsre pillantasz, valószínűleg benned sem merül fel a kérdés, hogy vajon a 33 éves énekesnőnek lehet-e valami problémája? Nos, ha betegségről a szó szoros értelmében nem is beszélünk az esetében, a világsztár nemrég elárulta, hogy egy furcsa rendellenességgel küzd.

„A szemeim nem záródnak rendesen, mindig legfeljebb csak félig tudom lehunyni őket. És amikor alszom, akkor is úgy nézek ki, mintha még ébren volnék. Álmodni sem igazán szoktam” – árulta el Katherine, hozzátéve, hogy gyerekkora óta félig csukott szemmel alszik.

 A külföldi oldalakon Nocturnal Lagophthalmos néven emlegetett rendellenesség az orvosok szerint egyfajta arcbénulás, amely legrosszabb esetben a szemek kiszáradásához vagy érzékenységéhez vezethet, illetve a szaruhártya is sérülhet.

Arról, hogy mi okozhatja a Nocturnal Lagophthalmost, megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint fertőzések, mások szerint stroke, traumák vagy a genetika is állhat a háttérben. Egy weboldal szerint kezelése sem túl bonyolult: speciális tapasszal vagy szemmaszkkal egyszerűen le kell takarni a szemhéjakat éjszakára.

Katherine láthatóan nem is veszi a lelkére ezt a dolgot, sőt, csodálói szerint szebb, csinosabb és élettel telibb, mint valaha. Ezt legutóbb Londonban, egy rendezvényen bizonyította a világnak, ahol klasszikusan elegánsan jelent meg: pánt nélküli fekete ruhát, vörös rúzst és a hollywoodi dívákat idéző frizurát viselt. Bal mellére pedig egy gyönyörű brosst tűzött, amivel különlegessé tette földig érő ruháját.

katherine2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A szép híresség ragyogott a gálán, így nem meglepő, hogy sokan azt találgatták, biztosan pasi van a dologban: vagy újra szerelmes, vagy kibékült exével, Adam Bidwellel. A sztár viszont erről nem beszélt, de boldogan mutatta meg a fotósoknak ragyogó mosolyát és csodás alakját.

Vonalaira büszke is lehet, hiszen nincs rajta felesleg, öltözködésével pedig nagyszerűen ki tudja emelni nőies idomait. Vajon mi lehet a titka? „Nem izgulok folyton a súlyom miatt, az sem zavart, amikor több voltam pár kilóval. Számomra az a legfontosabb, hogy egészséges legyek” – árulta el egy korábbi interjúban.

„Ezért igyekszem a rendszeres étkezéseket és a mozgást is beiktatni az életembe. Csokit, kenyeret és pizzát ritkán eszem, de ha megkívánom, ezeket sem tagadom meg magamtól, csak a mértéktartásról nem feledkezhetek meg” – tette még hozzá.

Ami pedig a rendszeres sportot illeti, Katherine sokáig nem találta a neki leginkább megfelelő mozgásformát, de a Dancing With The Stars táncpróbáin beleszerettem a táncba, és 10 kilót adott le a próbák, valamint átgondolt étkezés segítségével. A tánc mellett pedig a futás szerelmese is.

„A műsor folyamán túl sokat fogytam, és soványan nem is szerettem magam annyira. Az egészség és a jó közérzet számomra sokkal fontosabbak” – mondta később az énekesnő, aki a tánc mellett a futás szerelmese, számos hollywoodi sztárhoz hasonlóan.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X