Főoldal > AKTUÁLIS > Így születik a topmodell! Extrém fotókon pózol a sztárcsemete

Így születik a topmodell! Extrém fotókon pózol a sztárcsemete

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ireland Baldwin a közelmúltban újra bebizonyította, hogy vele is számolni kell a következő szupermodell-gener&

Ireland Baldwin a közelmúltban újra bebizonyította, hogy vele is számolni kell a következő szupermodell-generáció egyik tagjaként. Kim Basinger és Alec Baldwin lánya ugyanis egy extrém fotósorozat kedvéért állt modellt, amivel nemcsak a rajongók nagy részét, hanem a kritikusok egy csoportját is megnyerte magának.

A 18 éves szépség egy külföldi magazinnak készített fekete-fehér, futurisztikus fotósorozaton mutatta meg tehetségét és alakját, különös tekintettel vékony derekára és nagy gonddal formált hasizmaira.

A fotók közül pedig ő maga osztotta meg kedvencét az Instagramon, a kép pedig több ezernyi lájkot és rengeteg kommentet kapott. A fotózás kulisszái mögül is megosztott két felvételt: az egyik egészalakos, a másik egészen közeli: egyik ruhájának különleges mellrészét mutatja, ami olyan, mintha két kéz tartaná a kebleit.

És bár a rossz nyelvek Ireland felismerhetetlen a róla készült fekete-fehér felvételeken, mások inkább dicsérik a sztárcsemetét, hiszen egy-egy ilyen fotózásban elképesztő munka van, amit csak sok erővel és kitartással lehet bírni, nem beszélve arról, hogy nem is mindenki képes ennyire átváltozni a kamerák előtt.

A fiatal híresség számára soha nem is volt kérdés, hogy híres szülei nyomdokaiba lép, és a rivaldafényben képzeli el az életét. „A mamám 16 évesen kezdett modellkedni, majd színésznő lett. Számomra is természetes volt, hogy a kamerák előtt a helyem” – nyilatkozta korábban.

Ireland gyakran szembesül azzal a véleménnyel, hogy neki könnyű, hiszen híres szülei biztosan megfelelő hátszelet jelentenek számára Hollywoodban, és segítik őt álmai elérésében. Szerinte viszont ez nem a teljes igazság: családja támogatja, de ő úgy érzi, mindenért meg kell dolgoznia – néha talán keményebben is, mint egy ismeretlen tehetségnek.

ireland2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A kemény munka és a tökéletességre törekvés az edzésprogramjában is megmutatkozik. Egy korábbi interjúban elárulta, hogy egy héten több mint hétszer edz, ugyanis edzésnapjain két alkalmat is beiktat. „Reggelente jógázom és táncolok, a kardiót viszont mindig estére időzítem” – árulta el.

A jóga és a tánc mellett fontos számára, hogy futással is tegyen fittségéért, emellett pedig többnyire súlyzós gyakorlatokat, lábemeléseket és hasizom-erősítő feladatokat végez. És mivel egy-egy zsúfolt napot nem tudna éhesen végigcsinálni, hanyagolja a diétákat és a koplalást.

„Inkább rendszeresen eszem, és igyekszem egészségesen élni: sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, illetve ezek levét és sok ásványvizet iszom, de a kávéról például nem tudok lemondani” – árulta el.

Ireland és a példaképek

Kim Basinger sokak számára még ma is a világ egyik legszexibb színésznője, aki bizony a kislányát is inspirálja. „Sokat tanulok tőle, például azt, hová nézzek, és hogyan tartsam a fejem a fotózásokon” – mondta korábban híres mamájáról a modell, aki példaképei közé sorolja Kate Moss-t és Miranda Kerrt is.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X