Főoldal > AKTUÁLIS > Látványosan lefogyott az énekesnő

Látványosan lefogyott az énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Így nyerj plusz energiát a mindennapokra! Szeged nyerte az V. Theodora Magyar Kupát Bár korábban azt nyilatkozta,

Így nyerj plusz energiát a mindennapokra!

Szeged nyerte az V. Theodora Magyar Kupát

Bár korábban azt nyilatkozta, hogy büszke nőies vonalaira, és a vékony színésznőknek már a puszta látványától megéhezik, Miranda Lambert most mégis sokat fogyott. Legutóbb a Country Music Awards díjkiosztó gálán jelent meg, és nemcsak a közönséget, hanem még a sokat látott fotósokat is meglepte a fogyásával.

A 29 éves énekesnő egy csodálatos, földig érő, kék estélyit viselt, ami nemcsak dekoltázsát, hanem derekát is kiemelte. A szőke híresség később férjével, Blake Sheltonnal is fotózkodott, hiszen amellett, hogy mindketten népszerű countryénekesek Amerikában, most díjakat is nyertek: az év énekese és énekesnője lettek.

Miranda egy elegáns kis fekete ruhában is boldogan pózolt szerelme oldalán, amiben jól látszott, hogy legalább 10 kilót fogyott, illetve, hogy ezt nem csupán diétázással érte el, hiszen karjai és lábai izmosabbak, bőre pedig itt is feszesebb lett.

„Sokkal jobb érzés számomra, ha erős és fitt vagyok, mint az, amikor petyhüdtnek érzem magam” – mondta egy korábbi interjúban, ezzel is utalva arra, hogy rendszeresen sportol fittsége megőrzése érdekében.

Ami pedig a diétázást illeti, számára sokkal inkább az odafigyelés és a mértékletesség jön be, mint az, hogy bármit is megvonjon magától. „Figyelek, mi kerül a tányéromra, de szerintem nem vagyok díva” – árulta el.

miranda2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„A koncertek után mindig éhes vagyok, ezért nem bírom ki, hogy ne egyek semmit. De hamburger helyett inkább grillcsirke és saláta vár rám. A turnébuszban pedig csak egészséges ételeket tartok, például mandulát és gyümölcsöket. A banán a kedvencem. Cheetost viszont nem szeretnék magam körül látni, mert a végén még elcsábulok, és megeszek egy zacskónyit” – nyilatkozta.

Az énekesnő korábban azt sem titkolta, hogy nem rajong az edzőtermekért, személyi trénere viszont összeállított számára egy olyan gyakorlatsort, amit bárhol, bármikor elvégezhet, akár a szállodai szobájában, vagy a koncertek előtt a backstage-ben is. A színpadon pedig úgyis rendszeres, intenzív mozgás várja, ezért egy kis odafigyeléssel valószínű, hogy a most leadott kilók nehezen fognak visszarakódni Mirandára.

Miranda és a nagy motiváció

Sokan kérdezték a hírességtől, hogy miért lett vékonyabb, és mi jelentette számára a fő motivációt. Ő pedig egy külföldi lapnak adta meg a választ erre a kérdésre: elárulta, hogy 30. születésnapjára szeretett volna szuper formába lendülni, ezért még komolyabban vette az edzéseket. Szülinapja november 10-én volt, és szerintünk addigra biztosan el is érte a célját, és elégedett lehet.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X