Főoldal > AKTUÁLIS > Mentőt hívtak az X-Factor sztárjához

Mentőt hívtak az X-Factor sztárjához

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Nemcsak hazánkat, hanem az egész vil&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Nemcsak hazánkat, hanem az egész világot lázban tartja a népszerű tehetségkutató műsor, az X-Faktor: hétről hétre rajongók milliói figyelik kedvenceik produkcióit, és olvassák a velük kapcsolatos híreket a lapokban.

Ezek a hírek viszont olykor sajnos nem jó dolgokról szólnak. Legutóbb a brit X-Faktor két versenyzőjét kórházba kellett vinni – egyikük, Abi Alton leesett a lépcsőn a backstage-ben múlt vasárnap, azért kellett hozzá mentőt hívni.

Az egyik brit lap weboldalára felkerült néhány fotó, melyeken jól látszik, hogy a 19 éves versenyző nyakát és fejét rögzítették a hordágyhoz. Sokak szerint ebből az következik, hogy a hátára esett, és a nyakát, fejét is beüthette. 

„Abit a családja is elkísérte a kórházba, miután a mentősök megvizsgálták, és úgy döntöttek, elővigyázatosságból inkább beviszik” – mondta egy névtelenül nyilatkozó bennfentes az említett brit lap munkatársának. A show házigazdája, Caroline Flack pedig annyit árult el, hogy a fiatal lány tényleg megütötte a hátát, de jól van, és remélhetőleg hamarosan teljesen rendbe jön.

Abit múlt vasárnap érte baleset, de másnap már visszatérhetett az X-Faktor házba, hogy társaival együtt készülhessen a további megmérettetésekre. A másik kórházba került versenyzőt, a hathónapos terhes SeSe-t pedig úgy tudjuk,  azért vitték be a mentők, mert pánikrohamot kapott. Később azt írta a rajongóknak, hogy a kisbabája jól van. És bár nagyon szereti az X-Faktort, a pici egészségét tartja a legfontosabbnak.

De térjünk vissza Abire: a 19 éves lányról sokan azt suttogják, hogy a verseny túlságosan is próbára teszi, és akkora terhet rak a vállára, amire még nem készült fel – sőt, érzékeny személyisége miatt talán soha nem is bír majd el ekkora megterhelést.

A lapok egyébként arról is beszámoltak, hogy Abi szinte mindig ideges, sőt, az egyik próba előtt hányt is az autóban, ami épp a helyszínre tartott vele. „Szombat este is nagyon feldúlt volt, mielőtt színpadra lépett volna, láttam, hogy remeg a backstage-ben” – írta róla Simon Cowell egykori barátnője, Sinitta a blogjában.

abi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Sokan úgy érzik, Abi túl félénk és bizonytalan a műsorhoz, amin nem javít az sem, hogy minden kritikát a lelkére vesz, amit a zsűritől vagy a rajongóktól kap. Amikor Kylie Minogue Can’t Get You Outta My Head című dalát adta elő, és a zsűri értékelésére várt, a rajongók szerint látni lehetett, hogy majd’ elájul izgalmában.

Ilyen lelki, érzelmi megterhelés mellett a 19 éves énekesnő nem valószínű, hogy oda tud figyelni egészsége és fittsége megőrzésére, de az X-Faktor házban minden bizonnyal egészséges ételeket is fogyaszt, csak az arányokra, és persze a rendszerességre is figyelnie kell.

Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, mivel a napjai mozgalmasak, nem valószínű, hogy minden nap tud sportolni, de egy-egy táncpróba, máskor pedig egy kis gyors gyaloglás minden bizonnyal belefér a napirendjébe.

Ismerd meg a sportos téli trendeket az F&F-től

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X