Főoldal > AKTUÁLIS > Negyedik gyerekét várja a 31 éves topmodell

Negyedik gyerekét várja a 31 éves topmodell

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ragyogó lakberendezési ötletek Így edd a tésztát, ha nem akarsz hízni Manapság már nem

Ragyogó lakberendezési ötletek

Így edd a tésztát, ha nem akarsz hízni

Manapság már nem meglepő, ha a nők 30 éves koruk felett döntenek úgy, hogy gyereket vállalnak. A sztárvilágban is számos példát láthatunk erre, de olyan is van, aki a harmadik iksz után már a sokadik kisbabája születését várhatja.

Az orosz szupermodell, Natalia Vodianova például 31 évesen már negyedszer várandós – milliárdos kedvesének, Antoine Arnault-nak viszont ez lesz az első gyereke. „Sziasztok, nagy hírünk van! Natalia három csodálatos gyermekének hamarosan kistestvére lesz. Régóta vágytunk most erre, és most megtörtént, nagyon boldogok vagyunk” – írta a Facebookon a büszke Antoine.

„Jövő májusra várjuk a babát. Neki a negyedik, nekem viszont az első, úgyhogy kicsit izgulok. Natalia jól van, az első három hónapban kicsit fáradékony volt, de most már minden rendben. Remélem, az anyukájára fog hasonlítani szépségében és jó szívében, humorában pedig rám – és nem fordítva” – tette hozzá viccelődve.

A gyönyörű modell is megerősítette a jó hírt, hozzátéve, hogy negyedik terhessége alatt úgy érzi, állandóan csak enne. Viszont még így is olyan lapos a hasa, amit bármelyikünk megirigyelhetne – legutóbb is olyan vékonynak és csinosnak látszott egy angliai díjátadón, mintha nem is várna gyereket.

Natalia azt állítja, minden rendben van vele, csupán azért ilyen vékony, mert ilyen alkat, ezért valószínűleg a terhessége is csak később fog rajta jobban meglátszani. „Egyébként tényleg jól vagyok, de való igaz, hogy az utóbbi időben sokan úgy láthatták, furcsán viselkedem – több találkozót lemondtam barátokkal, kollégákkal, és volt, aki azt hitte, idegösszeomlásom volt, hiszen állandóan ettem, az autóban is” – magyarázta.

natalia2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A modell élete viszont szebb és boldogabb már nem is lehetne: elmondása szerint szerelme hozta el számára az igazi boldogságot, akivel 2011-ben erősítették meg, hogy tényleg együtt vannak. Addig csak pletykákat hallhattunk arról, hogy a szépség a milliárdosért hagyta el brit arisztokrata férjét, Lord Justin Portmant, akivel három gyermekük született – Lucas 11, Neva 7, Victor pedig 6 éves.

A gyerekek állítólag alkalmazkodtak az új helyzethez, és elfogadják anyukájuk új párját. Natalia pedig nemcsak ennek örül, hanem annak is, hogy szerelmét egy közös gyermekkel is megajándékozhatja.

Natalia és az egészséges életmód

A gyönyörű modell a vércsoport diétára esküszik, emellett pedig rendszeresen sportol: jógázik, fut, biciklizik, illetve szeret lovagolni is, amit várandósan sokan nem javasolnak. „A lényeg számomra az, hogy jól érezzem magam a bőrömben, ami a gyerekeimnek és a szerelmemnek köszönhetően adott is számomra. A kiegyensúlyozottság és a boldogság pedig széppé tesz. Ez a legnagyobb szépségtrükköm” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X