Főoldal > AKTUÁLIS > Ők a világ legszebbjei

Ők a világ legszebbjei

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! A Miss Universe idei világdöntőjére is szebbnél szebb lányok érkeztek

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

A Miss Universe idei világdöntőjére is szebbnél szebb lányok érkeztek – ezúttal Oroszországba. A döntőt ugyanis Moszkvában rendezték meg, még november 9-én. A venezuelai Gabriela Isler lett a győztes, aki öt kontinens, pontosabban 84 ország versenyzőit utasította maga mögé.

Senorita Isler nevét most gyakran lehet olvasni és hallani a médiában, mi viszont úgy gondoltuk, volt még néhány olyan lány a versenyben, akiknek érdemes megjegyezni a nevét. Lássuk, kik voltak a legszebbek – legalábbis szerintünk – az idei Miss Universe világversenyen.

Amy Willerton

A britek nagyon drukkoltak a 21 éves Amy-nek, aki tökéletesen kidolgozott testét narancsszínű bikinijében is büszkén mutatta meg a közönségnek. Sokan csalódottak voltak, amiért nem ő nyert – nálunk mindenesetre a legszebbek közé került. 

Doris Hofman

Az osztrák szépségkirálynő kemény edzésekkel és szigorú étrenddel készült a világversenyre, kedvenc ételét, a bécsi szeletet valószínűleg messziről elkerülte néhány hétig. Ezért a kitartásért tiszteljük, Hamupipőkét idéző estélyi ruhájáért pedig egyszerre irigyeljük és csodáljuk őt.

Amywillerton2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ariella Arida

A Fülöp-szigeteki versenyző citromsárga estélyi ruhájában és bikiniben is magabiztosan mutatta meg alakját, és végül a negyedik helyen végzett. Ennek viszont aligha tud felhőtlenül örülni, hiszen akkor érte hazáját a tízezer halottat követelő szupertájfun, amikor ő épp a világversenyre készült. 

Stephanie Okwu

A nigériai lány igazi királynőhöz illő viseletben vonult végig a kifutón: fekete estélyijét felül ékkövekkel díszített nyakrész tette lélegzetelállítóan széppé. A versenyző a bikini-választásnál is a feketét helyezte előtérbe, ami tökéletesen állt vékony, de nőiesen izmos testén.

Erin Brady

Az amerikai szépség természetességével, arányos alkatával és bájos mosolyával sokak szívébe azonnal belopta magát. Láthatóan még az sem zavarta, hogy volt vőlegénye, Steven Tyler foglalt helyet a zsűri egyik székében – Erin a furcsa helyzet ellenére is megőrizte kiegyensúlyozottságát és humorát.

Kárpáti Rebeka

A magyar lány nem jutott be a legjobb 16 közé, amiért állítólag kissé csalódott volt. Vizsgái után viszont nem akar hátat fordítani a modellvilágnak, ahol reméli, hogy szép sikerek várnak még rá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X