Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg babát vár az Oscar-díjas színésznő?

Tényleg babát vár az Oscar-díjas színésznő?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A legtöbben sokat köszönhetünk a családunknak, és rengeteg boldog percet, sikert, örömöt osztunk meg

A legtöbben sokat köszönhetünk a családunknak, és rengeteg boldog percet, sikert, örömöt osztunk meg velük. Ám az is előfordul, hogy egyik-másik családtagunk kissé felbosszant minket, olykor épp azzal, hogy kikotyog rólunk valamit, amit mi (még) nem szeretnénk.

Ez történt Anne Hathaway famíliájában is, akiről testvére, Tom egy New Yorki stand up comedy-s fellépése során elárulta: kisbabát vár. „Amikor színpadra lépett, Anne magánéletéről kezdett beszélni. Azt mondta: a testvérem tavaly házasodott, és most végre anyuka lesz. Szerintem nem gondolta végig, mit tett” – mondta egy szem- és fültanú egy amerikai magazinnak.

Egy másik, névtelenséget kérő barát pedig azt állítja, hogy a színésznő és férje, Adam Shulman most nagyon boldogok, hiszen régóta vártak már erre a kisbabára. „Anne régóta szeretett volna már teherbe esni, de tudta, hogy muszáj kivárnia a megfelelő pillanatot a babavállalásra” – mondta a család kissé bőbeszédű barátja.

„Most az Interstellar című filmjét forgatja, de nem tervez nagyobb mozis projekteket az elkövetkezendő hónapokra. Adam és ő minden idejüket és energiájukat a születendő gyermeküknek szeretnék szentelni” – tette hozzá.

Az Oscar-díjas színésznő nem sokkal e sorok megjelenése után tagadta, hogy babát várna, de sokan úgy gondolják, ez azért lehet, mert még terhessége első heteiben jár, amikor a kismamák óvatosságból vagy babonából nem nagyon beszélnek állapotukról. Hollywoodban nem ő lenne az első olyan sztár, aki eleinte tagadja, ám nem sokkal később sugárzó arccal jelenti be a nagy hírt. 

anne2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„16 éves korom óta anyuka akarok lenni. Egy egészséges lurkóval szeretném kezdeni az anyaságot, de később sok babát szeretnék, és szívesen örökbe is fogadnánk néhány gyerkőcöt a férjemmel. Annyi gyerekeket akarok, amennyit csak megengedhetünk magunknak” – nyilatkozta korábban.

A 31 éves sztár jó néhány hónapja odafigyel magára, pontosabban arra, hogy sok vitamint és egészséges ételeket fogyasszon és rendszeresen mozogjon, mert hisz abban, hogy az egészséges életmód is hozzájárulhat a babavállalás sikeréhez.

Szívesen fogyaszt juh- és kecskesajtot, görög joghurtot, halat, tojást, friss zöldségeket, gyümölcsöket, mandulát és mandulatejet. Ha pedig csak a saját fittsége megőrzése érdekében edz, nem pedig forgatásra készül, akkor beéri egy kis futással, túrázással és súlyzós gyakorlatokkal.

Oscar-díjat ért Anne drasztikus fogyása

A színésznőnek csaknem 10 kilótól kellett megszabadulnia a Nyomorultak című film forgatása alatt, amit szigorú diétával ért el: napi 500 kalóriát vitt be a szervezetébe, állítólag csak két alma és egy proteinturmix fogyasztásával. Fogyása tényleg látványosra sikerült, és hozzátett alakításához, mely végül Oscar-szobrocskát is hozott számára. Ennek ellenére senkinek sem ajánlanánk, hogy kövesse a példáját, hiszen – csillogó szobrok és elismerések ide vagy oda – az egészségünk a legnagyobb kincs!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X