Főoldal > AKTUÁLIS > Terhes a 19 éves színésznő?

Terhes a 19 éves színésznő?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Ha csak Dakota Fanning legfrissebb fotóit l&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Ha csak Dakota Fanning legfrissebb fotóit látnánk, minden magyarázat nélkül, akkor azonnal azt gondolnánk, hogy a 19 éves színésznő kisbabát vár, hiszen legutóbb méretes babapocakkal kapták őt lencsevégre.

De a képek önmagukban nem árulják el a teljes igazságot, ugyanis a külföldi oldalakon megjelent cikkek szerint a fiatal sztár csupán legújabb filmjének forgatása miatt viselt műpocakot.

Dakota Philadelphiában forgatja a Franny című mozit, olyan partnerekkel, mint Richard Gere és Theo James, akit többek közt az Underworld: Az ébredés című filmben vagy a Downton Abbey és a Golden Boy című sorozatokban is láthattunk.

A történet szerint egy filantróp – Richard Gere – fiatal párok életébe avatkozik, hogy újraélje a saját múltját. De azt egyelőre nem tudjuk, ez milyen bonyodalmakhoz vezethet majd a filmben, ami elvileg 2014-ben kerül az amerikai mozikba.

A gyereksztárból lett színésznő egyébként szemmel láthatóan izgalmasnak érzi új szerepét: a fotózáson készült képeken is látszik, hogy gyakran megérintette pocakját, amivel magabiztosan sétálgatott fel-alá. Dakota akkor sem jött zavarba, amikor lefotózták, sőt, még egy bájos mosolyt is küldött a paparazzo felé.

dakota2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Egyetlen problémája talán csak az lehetett, hogyan melegítse át magát a hosszan tartó, kinti forgatás során, de ezt is megoldotta: csizmát húzott, batikolt farmeringére fekete kabátot vett, később pedig meleg kapucsínót is szürcsölt egy papírpohárból.

A 19 éves híresség egyébként odafigyel a táplálkozására, ami nem egyszerű számára, különösen akkor, ha elfoglalt, vagy 14-16 órát dolgozik. De ő hisz abban, hogy egy kis tervezéssel, előrelátással meg lehet oldani az egészségesebb ételek beszerzését és fogyasztását.

Ha pedig a forgatásokon választhat, általában az egészségesebb opciót kéri, például sült húsok helyett grillcsirkét, csoki vagy sütemények helyett pedig gyümölcsöt eszik. Ezen kívül is sok zöldség és gyümölcs kerül a tányérjára, amit vízzel, friss gyümölcslevekkel és smoothie-val öblít le. Kedvenceit, a sajtos makarónit, a narancsos csirkét és a nagymamája által készített tacost sem tagadja meg magától, de ezeket nem fogyasztja minden nap.

Ami pedig a rendszeres sportot illeti, Dakota nagyon tudatos: rendszeresen jár edzőterembe, ahol hasizom-erősítést, illetve kardió és balett gyakorlatokat végez. Vékony, kissé izmos karjait elnézve pedig az is valószínű, hogy a kis tömegű súlyzókkal is jó barátságban van…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X