Főoldal > AKTUÁLIS > Túl rövid szoknyát vett fel Katy Perry

Túl rövid szoknyát vett fel Katy Perry

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ismerd meg a sportos téli trendeket az F&F-től Megszokhattuk már, hogy Katy Perry mindig dögös szereléseket v&

Ismerd meg a sportos téli trendeket az F&F-től

Megszokhattuk már, hogy Katy Perry mindig dögös szereléseket választ, ha jelenése van, és ebbe bizony a színpadi produkciói is beletartoznak. Legutóbb viszont tátva maradt a szánk merész ruhaválasztása láttán, amit a brit X-Faktor színpadán mutatott be.

A 28 éves énekesnő választása ugyanis egy extra mini, tigrismintás ruhára esett, ami rövidségével alul, mély dekoltázsával pedig odafent hívta fel a figyelmet Katy nőies idomaira. A szerelést vörös magassarkú és –rúzs tette még dögösebbé, két cicafül pedig játékosabbá.

A rajongók véleménye megoszlik a sztár szerkójáról. Egyesek szerint telitalálat volt, mások viszont úgy vélik, a szoknya egy picit hosszabb is lehetett volna, hiszen a zeneszerető közönség sokkal szívesebben koncentrál az előadásra, mintsem hogy azon izguljon, vajon mi fog kivillanni és mi nem. Katy az első táborral ért egyet: láthatóan élvezte a fellépést, és utána csak annyit mondott, nagyszerűen érzi magát a bőrében.

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Bár a színpadon szexi és mosolygós, Katy nemrég élete legsötétebb időszakáról is beszélt egy interjúban, ami – bár nem mondta ki – valószínűleg a Russell Brandtől való válása utáni hetekben, hónapokban lehetett.

„Nem vagyok az a típusú lány, aki azt mondja, hogy ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Akkoriban két hétig fel sem keltem az ágyból, borzalmas állapotban voltam, és nagyon fájt, ami velem történt” – árulta el, hozzátéve, hogy az utóbbi években többször is szembe kellett néznie a való világ keménységével.

„Bár kívülről magabiztos lánynak tűntem, belülről nem építettem fel magamban ezt az érzést. Az önértékelésem valaki más kezében volt, ami soha nem jó ötlet, mert bármikor elvehetik az embertől” – magyarázta.

katy2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, azóta sokat dolgozott önbecsülése visszaállításán. „Sok munkámba került. A múlt évben keményen dolgoztam azon, hogy visszataláljak önmagamhoz, figyeltem magam, és reagáltam dolgokra” – mondta.

Katy-nek az egészséges életmód betartása is kerül némi erőfeszítésébe, de ma már sokkal fegyelmezettebben oldja meg ezt, mint korábban, amikor olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.

Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.

Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X