Főoldal > AKTUÁLIS > Vidám sporttal őrzi alakját a magyar műsorvezető

Vidám sporttal őrzi alakját a magyar műsorvezető

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A Corinthia Hotel Budapest impozáns falai k&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A Corinthia Hotel Budapest impozáns falai közt mutatták be Hrivnák Tünde divattervező egyedi tervezésű formaruháit, melyek a 117 éves szálloda személyzetének készültek, illetve az egyre ismertebb ruhamárka, a ByMe legújabb kollekcióját is.

Novodomszky Éva régóta jó kapcsolatot ápol a ByMe ruhák tervezőjével. „Tünde anno a Balatoni nyár című műsorban volt vendég, és én ott láttam először az ő kalocsai hímzésekkel készült ruháit. Szerintem ő nem is tudta, hogy ezek a különleges darabok nekem akkor mennyire megtetszettek” – emlékezett vissza.

A bájos műsorvezető vékony alakján a ByMe ruhák is remekül állnak, melyek klasszikus vonalvezetésű öltözékek, és a kézi hímzésű kalocsai díszítésektől válnak egyedivé. Amikor arról kérdeztük, hogyan őrzi vonalait, Éva mosolyogva annyit mondott, az egészséges táplálkozás nagyon fontos szerepet játszik ebben.

„Amikor otthon főzök, mindig egészséges ételeket állítok össze. Lehet, hogy Anyukám főztje sokkal ízletesebb, viszont a gyerekek, a férjem és magam miatt is próbálok odafigyelni az egészséges hozzávalókra. Gyakran nem tudom, ők mit esznek a nap folyamán, ezért arra törekszem, hogy este biztosan egészséges ételek kerüljenek a tányérjukra” – mondta.

Emellett azt is megosztotta velünk, hogy egy ideje a férjével együtt járnak súlyzós edzésre. „A párom ötlete volt, hogy együtt menjünk. Úgy érzi, őt ez motiválja, és sokkal szívesebben eljár velem sportolni, mint egyedül, és én is így érzem, bár a férjemben kétségkívül nagyobb a versenyszellem” – árulta el.

novod2.jpg ()

Éva másik kedvenc mozgásformája egy vidám, szintén szórakoztató sport, a kangoo. „Ide mostanában ritkábban jutottam el, de épp most beszéltem meg a barátnőmmel, hogy új lendületet veszünk, és hamarosan folytatjuk a kangoozást” – mondta.

Majd hozzátette, hogy ez a lendületes sport több szempontból is bejön neki. Egyrészt testnek és léleknek is jól esik, másrészt pedig nem igazán szereti a lassú mozgásokat, ellenben a kangoo dinamizmusa mindig felpörgeti és kikapcsolja őt.

Úgy érzi, az egész napos pörgést, olykor a feszültséget is csak egy lendületes mozgásforma segítségével tudja kitombolni magából. „Ez kell ahhoz, hogy azt érezzem: igen, most tényleg egy jót sportoltam. Nem is tudnék hirtelen lelassulni az egész napos pörgés után” – magyarázta.

„A jóga világával például valószínűleg ezért nem tudok megbarátkozni. Anyukám évek óta jógázik, és számtalanszor próbált engem is rávezetni arra a sok jóra, amit ez a mozgásforma adhat. De úgy érzem, ez továbbra sem nekem való. Talán ez idővel megváltozik, nem tudom, de egyelőre maradok a lendületesebb sportoknál” – árulta el.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X