Főoldal > AKTUÁLIS > 5 szuper tipp a népszerű színésznő konyhájából

5 szuper tipp a népszerű színésznő konyhájából

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Talán néha te is úgy gondolod, a sztároknak könnyű, hiszen népes személyzet és rengeteg p&eacute

Talán néha te is úgy gondolod, a sztároknak könnyű, hiszen népes személyzet és rengeteg pénz segíti őket abban, hogy mindig azt egyék és akkor, amikor kell. Ám Giuliana Rancic példája is azt mutatja, hogy a hangsúly inkább a mértéktartáson és az odafigyelésen van.

Az E! News, a Fashion Police és a Giuliana & Bill című reality sztárja nemrég elárulta az egyik külföldi életmódsite-nak, hogy milyen ételek kerülnek a tányérjára, és mi az, aminek soha nem tud ellenállni… lesd el a titkait!

Energiadús reggeli

„A reggeli a legfontosabb étkezés. Ezt én is tudom, ezért soha nem hagyom ki. Kedvencem a zabkása barna cukorral és vanília lattével, ami rengeteg energiával lát el, így egész délelőtt bírom a pörgést” – árulta el.

Mandula

Az egészséges nasik Giulianánál is fontos szerepet játszanak. Egyik kedvence a nyers mandula, ami nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. „E-vitaminban és kalciumban gazdag, tápláló, és nem mellékesen iszonyú finom” – mondta.

Görög joghurt

„Kalcium, probiotikumok, protein… és az az íz… a görög joghurt az egyik kedvencem. Akkor is meg tudok enni egyet, ha épp sietek valahová, de az irodámban is elég sokat tartok ebből” – magyarázta.

giuliana2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Sushi és humusz

Ebédre gyakran fogyaszt barna rizsből és tonhalból készül sushit. Másik kedvence a humusz, ami nasiként és főétkezéseken is a tányérjára kerülhet. „Sós rudacskákat szoktam bele mártogatni, de zöldségekkel is nagyon finom, proteinben gazdag, zsírszegény étel” – mondta.

Bűnös élvezetek

Giuliana Olaszországban született, ezért állítása szerint számára természetes, hogy a tésztáknak nem tud ellenállni. „Ezen kívül férjemmel, Billel nagyon édesszájúak vagyunk, ezért heti két-három alkalommal biztosan eszünk jégkrémet vagy banános krémpudingot, esetleg cukorkát vagy csokit is” – mesélte, hozzátéve, hogy szerinte lehet nassolni, de a mértéktartásról ne feledkezzünk el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X