Főoldal > AKTUÁLIS > Beyoncé átveri a rajongókat?

Beyoncé átveri a rajongókat?

Beyoncédiétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Biztosan te is szembesültél már azzal, hogy a sztárok olykor teljesen másként festenek a valósá

Biztosan te is szembesültél már azzal, hogy a sztárok olykor teljesen másként festenek a valóságban, mint az interneten vagy a magazinokban látható fotóikon. Ez nem is csoda, hiszen néha átváltoznak: gálákra, fotózásokra, vagy más fontos eseményekre.

Nemrég viszont elég nagy port kavart egy olyan, Beyoncét ábrázoló kép, amit David Koma tervező töltött fel az Instagramra. A 32 éves hírességet új fellépő ruhájában ábrázoló illusztráción jól látszik, hogy alakja nem a valóságot tükrözi – különösen vékony, Barbie babaszerű lábai nem reálisak.

A rajongók természetesen a világ minden részéről kommentelni kezdték a képet. Egyesek szerint felháborító, hogy kedvenc énekesnőjükről ilyen kép került nyilvánosságra, mások pedig azon dühöngnek, hogy miért kell épp egy olyan sztárt pálcika babává alakítani, aki mindig azt hangoztatta, mennyire büszke nőies alakjára.

Megint mások egyenesen azt mondják, hogy Beyoncé az ilyen és ehhez hasonló képekkel átveri a rajongóit, hiszen olyannak tűnik ezeken, amilyen a valóságban sem ő, sem pedig lelkes követői nem lehetnek soha. Azt ugyanis semmilyen edzéssel vagy diétával nem érhetjük el, hogy lábaink ilyen irreálisan vékonyak legyenek.  

A rosszmájú kommentelők inkább azt emelik ki, hogy szerintük az énekesnő lábai semmilyen formában nem szépek, amivel lehet vitatkozni – szerintünk mindez csak ízlés kérdése. Mások viszont inkább nyugalomra intenek: utóbbiak szerint David Koma illusztrációja csak egy rajz, amin, mint a legtöbb dizájner, ő is eltúlozta az énekesnő bizonyos vonásait. Ezen tehát nem kell kiakadni.

Azt nem tudjuk, Beyoncé mit gondol a sokat emlegetett rajzról, de az biztos, hogy most egész más dolgok kötik le a figyelmét: The Mrs. Carter Show elnevezésű turnéja, kislánya, Blue Ivy nevelgetése, illetve egy fontos változás az étrendjében. Nemrég ugyanis férjével megfogadták, hogy 22 napon át a vegán étrendet követik. 

beyonce2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ennek értelmében nem esznek állati eredetű táplálékokat karácsonyig, sőt, lehet, hogy azután sem. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van” – írta blogján Beyoncé férje, Jay-Z.

„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.

Majd hozzátette, még nem tudja, karácsony után mi lesz: vegánok lesznek-e, vagy félig lesz csak vegán az étrendjük, esetleg az egész megmarad egy spirituális és fizikai kihívásnak? Egyelőre csak annyi biztos, hogy kitartanak, a többi pedig majd később elválik.

Beyoncé és az állatos fotók

A sikeres énekesnő diétája második hetében feltöltött néhány friss képet Tumblr oldalára. Bikinis fotójával talán elsősorban férfi rajongóinak akart kedvezni, zsiráfos sapis képeivel viszont a gyerekeket, a cukiságok kedvelőit és az állatvédőket is ismét megnyerte magának.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X