Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen a világ legundorítóbb szemöldöke!

Ilyen a világ legundorítóbb szemöldöke!

diétafogyásgasztroMiley Cyrusszemöldöktáplálkozás
0

Írta: and

Miley Cyrus mindig kitalál valamit, hogy a figyelem középpontjába kerüljön: legutóbb épp azzal lepte

Miley Cyrus mindig kitalál valamit, hogy a figyelem középpontjába kerüljön: legutóbb épp azzal lepte meg a világot, hogy kiszőkíttette a szemöldökét. Ezután pedig nem érte be azzal, hogy saját magát fotózza, és ezt megossza rajongóival az interneten, hanem néhány híres barátnőjével is lefényképezkedett.

Egyikük, Lily Allen többször is védelmébe vette már a 21 éves énekesnőt – úgy látszik, őt még mulattatják Miley hóbortjai. És láthatóan Miranda Kerrnek is bejött a szőkített szemöldök, vagy legalábbis meglepte őt annyira, hogy rögtön megörökítette és megosztotta a pillanatképet a neten.

Sokak szerint a botrányairól ismert Miley nem gondolhatta komolyan a szőkített szemöldököt, amivel egyébként külseje A tetovált lányban látott Rooney Maráéhoz és Lady Gagáéhoz vált hasonlóvá.

Valószínűleg az énekesnő is csak egy kis mókának szánta külseje megváltoztatását, 21. szülinapja előtt ugyanis már újra sötét szemöldökkel fotózta le magát, megköszönve Marc Jacobsnak az előszülinapi ajándékot.

Miley egyébként nemcsak visszafestett szemöldökét, hanem alakját is büszkén mutogathatja, hiszen súlyproblémái megszűntek – ezt elmondása szerint a Pilatesnek köszönheti. Az edzéseknek köszönhetően nemcsak fittebb és erősebb lett, hanem javult a testtartása, és hasizmait is még szuperebb formába hozta.

Korábban egyébként elárulta, hogy a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott Pilates órák után valószínűleg önszorgalomból még bicajozott, úszott, futott vagy lépcsőzött egy kicsit, így adta le az év elején felrakódott kis zsírpárnáit.

miley2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A mozgás mellett azt nyilatkozta, hogy odafigyel az étkezésre, de nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

De némi változtatásra kényszerült az étrendjében, mivel elmondása szerint kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.

Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek” – nyilatkozta korábban.

Miley kedvencei

Persze nem Miley-ról beszélnénk, ha nem lenne néhány egészségtelenebbnek számító kedvenc étele is. A színész-énekesnő szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X