Főoldal > AKTUÁLIS > Ismét babát vár Heidi Klum?

Ismét babát vár Heidi Klum?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A hírességek igyekeznek megválogatni bizalmasaikat, de olykor ők is úgy járnak, mint mi, földi halandók

A hírességek igyekeznek megválogatni bizalmasaikat, de olykor ők is úgy járnak, mint mi, földi halandók, hogy bizony ezek a közeli barátok fecsegik ki legféltettebb titkaikat. Legutóbb Heidi Klum edzője nem tudott lakatot tenni a szájára, amikor egy interjúban a szupermodellről kérdezték.

David Kirsch elárulta, hogy a 40 éves szőkeség tényleg babát vár, amivel kapcsolatban korábban is jelentek meg találgatások különböző weboldalakon. „Továbbra is lejár edzeni, de már nem dolgozunk olyan keményen, mint korábban” – tette hozzá.

A modell-műsorvezető egyelőre nem kommentálta az interjúban elhangzott infókat, de sokan úgy gondolják, ez csak azért lehet, mert várandóssága még elég korai fázisban van. Diszkrétebb ismerősei biztosra veszik: ha tényleg babát vár, azt ő maga fogja bejelenteni, amint eljön az ideje.

„Az anyaság csodálatos dolog. Még a legelfoglaltabb napjaimon is biztos lehetek abban, hogy a gyerekeim arcán látott mosoly fel fog dobni. Rájuk mindig van időm… és a napom legszebb része, amikor ők négyen azt mondják: szeretlek, Mami” – nyilatkozta, még 2011-ben.

Heidinek korábbi kapcsolatából van egy 9 éves lánya, Leni, ex-férjével, az énekes Seallel pedig három gyerkőcük született – két fiú és egy kislány. Henry 8, Johan 7, a kis Lou pedig 4 éves.

És bár sokan máris azon töprengenek, hogyan adja majd le a pluszkilókat az ötödik baba után, a modell egyelőre nem fél ettől. Negyedik csemetéje születése után például azt nyilatkozta, nála gyorsabban ment végbe a fogyás, mint a kismamák többségénél, hiszen a szülés után – egy kis szünettel – ott folytatta aktív, elfoglaltságokkal teli életét, ahol korábban abbahagyta.

Emellett azt mondta, a szoptatás is hozzájárult ahhoz, hogy rövid idő alatt látványosan vékonyabb legyen – úgy érzi, Lounak és neki is jó volt ez a módszer, és ha lesznek még gyerekei, biztosan őket is így szeretné táplálni.

heidi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„A szülés után két hétig nem sportoltam. Ezután fokozatosan szoktattam hozzá magam újra a mozgáshoz: eleinte csak sétálgattam Lou-val a hordozóban, majd edzőmmel súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat is végeztünk, hetente néhány alkalommal. De bevallom, én sokkal jobban élveztem a babával tett sétákat, ami testileg-lelkileg még jobban összehozott a minket” – árulta el Heidi.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár egyre jobban törekszik arra, hogy egészséges hozzávalókból készülő ételek kerüljenek az asztalukra otthon. Ezt elmondása szerint gyerekei is szeretik, ahogyan az egészséges nasikkal sincs problémájuk.

Heidi kedvenc nasijai

A modell napközben gyakran fogyaszt Brie sajtot, nyers mandulát, banán chipset, egy-két maréknyi sós popcornt vagy görög joghurtot, de olykor kedvenceinek, a Nutellának és a sonkás csokoládénak sem tud ellenállni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X