Főoldal > AKTUÁLIS > Kikandikált a ruhából Alicia Keys melle

Kikandikált a ruhából Alicia Keys melle

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A sztárok olykor nemcsak dalaikkal, filmjeikkel vagy megjelenő reklámfotóikkal okoznak meglepetéseket, hanem sokszor

A sztárok olykor nemcsak dalaikkal, filmjeikkel vagy megjelenő reklámfotóikkal okoznak meglepetéseket, hanem sokszor bizony a ruhaválasztással is, hiszen egy felsliccelt szoknya, egy extra miniruha vagy egy túl mély dekoltázs mindig vonzza a tekinteteket. 

Nemrégiben Alicia Keys került a figyelem középpontjába túl mélyen dekoltált kék együttesében. A 32 éves énekesnő egy ausztrál televíziós zenei rendezvényen jelent meg a figyelemfelkeltő szettben, és bizony nem lehetett nem észrevenni, hogy mellei kikandikálnak a zakó alól.

Az egyik brit lap munkatársa azt is megjegyezte, hogy a világsztár pink rúzzsal, feltűnő sminkkel és színes magassarkúval viselte kék szettjét, de a legtöbb embernek valószínűleg csak a dekoltázsa tűnt fel.

Alicia ruhaválasztása igencsak meglepte az ausztrál rajongókat. Sokaknak jobban tetszett az a két, klasszikusan elegáns ruhaköltemény, amiket az ARIA Awards zenei díjkiosztón viselt, mások viszont bátorságát dicsérték, hogy ilyen merészen dekoltált darabban is meg meri mutatni nőiességét és szuper alakját.

A világsztár egyébként főként a Set The World On Fire elnevezésű turnéjának következő állomásai miatt érkezett a déli kontinensre. „Nagyon izgatott vagyok, hogy a turné és az ARIA miatt itt lehetek” – írta a Twitteren.

És persze a turné miatt sem adja fel egészséges életvitelét: akkor is ügyel a napi ötszöri étkezés és a mozgás betartására, ha éppen úton van. „12 éves voltam, amikor egy barátom apukájával elbeszélgettem a helyes étkezés és az egészséges ételek fontosságáról. Ez megváltoztatta az életem, azóta aszerint élek, amiket tanácsolt nekem” – mondta.

Alicia évek óta vegetáriánus: sem húst, sem tejtermékeket nem fogyaszt, sőt, gyorséttermi kosztot sem. Inkább olyan ételeket választ, melyek nemcsak egészségesek, hanem jól is érzi magát a fogyasztásuk után. Kedvencei a spenót és a mandulatej. Ha pedig kedvezni akar egy kicsit magának, olykor-olykor egy kis frissen sült kenyeret majszol, aminek már az illatától teljesen odavan.

alica2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az egészséges hozzávalók mellett a rendszeres étkezésekre is figyel, és a mértéktartás is fontos számára. Ezért vált be neki is, több sztárhoz hasonlóan a fitneszguru Harley Pasternak 5 faktoros diétája.

Ennek értelmében a híresség napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, sok vizet, kevés zsírt és szénhidrátot. Ezt heti ötször 25 percnyi sporttal egészíti ki. „Nem elégszem meg a minimális gyakorlatokkal, hanem beiktatok egy kis extra futást is, ami a legnagyobb kedvencem. Kikapcsol, és mentálisan, valamint fizikailag is erősebbé tesz” – mondta.

A sztár kiegyensúlyozottságához rendezett családi élete is hozzájárul: férje Swizz Beatz, és hároméves kisfiuk Egypt is nagyon sok szeretettel halmozzák őt el. „Hiányoznak, ha úton vagyok, de arra törekszünk, hogy minél több időt tölthessünk együtt így is. Aztán ki tudja, még az is lehet, hogy Egypt hamarosan kistestvért kap” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X