Főoldal > AKTUÁLIS > Kórházba került a fiatal énekesnő

Kórházba került a fiatal énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Sok utazás, sietség, stressz, hőség. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy megviselje Rita Orát – a népszerű

Sok utazás, sietség, stressz, hőség. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy megviselje Rita Orát – a népszerű énekesnő néhány napja rosszul lett Madonna legújabb Material Girl kollekciójának fotózásán Miami Beach-en, és kórházba kellett vinni.

A 22 éves brit sztár szerencsére már jól van, csupán annyi történt, hogy kimerült és kiszáradt a hőségben. „Ebédszünetben vettük észre, hogy valami nem stimmel, és láttuk, hogy orvosi csapat is érkezik a helyszínre. Körülbelül egy órát töltöttek ott, amikor úgy döntöttek, jobb lesz, ha Ritát beviszik a kórházba” – mondta az egyik névtelenséget kérő stábtag.

A hírességet a Mount Sinai Medical Center nevezetű kórházba szállították, melynek marketingese megerősítette: náluk kezelték az énekesnőt, aki valószínűleg kimerült és kiszáradt. „Ritát azóta kiengedtük a kórházból, már jól van” – tette hozzá.

Aznap egyébként extrém meleg nap volt Miamiban, amivel ráadásul úgy kellett a sztárnak szembesülnie, hogy az időeltolódás és a kialvatlanság is megviselhette a szervezetét. A fotózást másnap folytatták, és szinte biztos, hogy Rita azóta jól van – egy kis pihenés és sok folyadék fogyasztása után valószínűleg visszaállt a szervezete a helyes kerékvágásba.

A fiatal sztár egyébként igyekszik odafigyelni magára, és nemcsak azért, hogy megelőzze a problémákat, hanem azért is, mert szeretne minél jobb formába lendülni. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.

rita2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte egy korábbi interjúban.

Rita számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat lehet, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne. Ha ebben utánoznád, mindig győződj meg arról, hogy stabilan állsz-e a cipődben, illetve a bokádat megfelelően tartja-e, nehogy baleset legyen az edzés vége!

Ami pedig Rita étrendjét illeti, elmondása szerint próbál több gyümölcsöt enni, de igazából egyelőre nem foglalkoztatja, mi minden kerül a tányérjára. Ezen valószínűleg akkor fog változtatni, ha belátja, hogy a kiegyensúlyozott étrendre nemcsak karcsúsága megőrzése miatt volna szüksége, hanem azért is, hogy még sokáig egészséges és fitt maradjon.

Kisebbségi komplexus vs. szexi kisugárzás Homokóra-alakját hiába irigylik rajongók ezrei világszerte, Rita nem tartja túl szexisnek önmagát, sőt, erős kisebbségi komplexussal küzd. „Nem vagyok elégedett magammal. A fenekemet például utálom” – mondta egy korábbi interjúban. Ám hogy, hogy nem, klipjeiben és a színpadon mindig hozza a dögös dívát, akit nem lehet nem megcsodálni! A kamerák előtt valószínűleg elhiszi magáról, hogy ő a legszexibb, ami szerintünk idővel, ha megszereti a testét, a hétköznapokon is menni fog neki.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X