Főoldal > AKTUÁLIS > Megrázó vallomás: a drogról mesélt Demi Lovato

Megrázó vallomás: a drogról mesélt Demi Lovato

diétadrogfogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Sikeres, szexi és gyönyörű. Demi Lovatót sokan irigylik, hiszen az amerikai X-Factorban mentor, emellett új albummal is

Sikeres, szexi és gyönyörű. Demi Lovatót sokan irigylik, hiszen az amerikai X-Factorban mentor, emellett új albummal is meglepte rajongóit, és könyvet is írt. Ebben viszont nem csak a hollywoodi csillogásról van szó, hanem arról a sok szörnyűségről is, amit Demi átélt már élete során.

A novemberben megjelent Staying Strong: 365 days a Year című könyvet lapozgatva sokaknak az lehet az érzése, hogy bár az énekesnő még csak 21 éves, de már egy kétszer ennyi idős ember élettapasztalatával rendelkezik. És borzalmas emlékekkel is, többek közt alkoholról és drogokról.

„Még soha nem beszéltem erről, de a drogot mindenhová el tudtam rejteni. Szó szerint felcsempésztem repülőkre is, és amikor az első osztályon mindenki elaludt, ott használtam, vagy kimentem a mosdóba. Ha pedig volt velem olyan ember, aki nem drogozott, és mindig figyelt rám, akkor is megtaláltam a módját, hogy kokainhoz jussak” – árulta el egy nemrég készült interjúban.

A döbbenetes beszélgetés során Demi beismerte, hogy remekül manipulál embereket, és a drog hatására ezt folyamatosan meg is tette. Leginkább az anyukáját, Diannát befolyásolta, aki, bár sejtette, hogy a lánya szed valamit, de eleinte nem akart ezzel szembenézni, majd saját maga előtt is letagadta a nyilvánvaló tényeket.

„A világ minden segítségét megkaphattam volna, de nem akartam. Azt hiszem, 19 évesen volt egy olyan pillanatom, amikor felismertem, hogy alkoholistaként viselkedem. Már nem arról volt szó, hogy lázadozom, közben jól érzem magam, hanem arról, hogy ebbe tönkremehetek, és ezt nem akartam. Tudtam, hogy össze kell szednem magam” – mondta.

demi2.jpg ()Étkezési zavarairól is őszintén beszélt: 8-9 éves korában kezdődtek a bajok, először túlevéssel, majd koplalással. „Eleinte, ha sütit sütöttem, megettem egy egész tepsivel. Majd innen eljutottam odáig, hogy utáltam a testem, és koplalni kezdtem. Éheztettem magam, vívtam a magam harcait, míg el nem jutottam arra a pontra, hogy vagy leállok ezzel, vagy meg fogok halni” – árulta el.

Nem Demi volt viszont az egyetlen a családban, akinek segítségre volt szüksége: anyukája is szenvedett a depressziótól és az étkezési zavaroktól, így együtt kértek segítséget. Az orvosi kezelés és a terápia hatása nem is maradt el, hiszen mára mindketten jól vannak, kiegyensúlyozottak, sőt, Dianna szerint most lettek csak igazán egy család. „Olyan büszke vagyok a lányomra, és boldog vagyok, hogy a dolgok jóra fordultak” – mondta a mama.

Demi és a kiegyensúlyozottság

Napjainkban kiegyensúlyozott diétával és rendszeres sporttal tesz azért, hogy megőrizze testi-lelki egyensúlyát. „Heti 5-6 edzést iktatok be a személyi edzőmmel, de nem a fogyás miatt, hanem azért, mert egyszerűen szükségem van a sportra ahhoz, hogy kiegyensúlyozott maradjak és oldjam a stresszt. Sokat futok, bicajozom, bokszolok és jógázom” – sorolta Demi.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X