Főoldal > AKTUÁLIS > Megtréfálta az időjárás: fellibbent Katalin hercegnő szoknyája

Megtréfálta az időjárás: fellibbent Katalin hercegnő szoknyája

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Hiába öltöztetik őket híres divattervezők, különféle divatházak és hozzáértő

Hiába öltöztetik őket híres divattervezők, különféle divatházak és hozzáértő stylistok, olykor a hírességek is kerülhetnek kellemetlen helyzetbe ruházatuk miatt. Ennek egyik oka, hogy nem mindig veszik számításba az időjárást, illetve ennek változásait.

Nemrég Katalin hercegnő is emiatt, pontosabban a feltámadó szél miatt került a figyelem középpontjába. Egy jótékonysági rendezvényen ugyanis a feltámadó szél belekapott kék rakott szoknyájába, ami természetesen fel is libbent.

Vilmos herceg felesége szerencsére nem került túlságosan kínos helyzetbe, mert a szoknya csak néhány centivel „ugrott” feljebb a lábán, de azért combjaiból így jóval többet mutatott, mint amennyit szeretett volna. 

Azt gyorsan hozzá is tennénk, hogy egyébként a hercegnőnek semmi oka szégyenkezésre, ugyanis négyhónapos kisfia, György herceg születése után gyorsan újra formába lendült, és szinte már vissza is nyerte a várandóssága előtti alakját.

Ezt egy külföldi lap szerint sok sétával, futással, és személyi edzőjével végzett gyakorlatok segítségével sikerült ilyen rövid idő alatt elérnie. Kate a szülés után fokozatosan szoktatta újra hozzá szervezetét az intenzívebb sporthoz, de azt is fontosnak tartotta, hogy várandóssága idején se lustuljon el: nagy pocakkal is sokat jógázott és sétált.

kate4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Kismamaként nehezen mondott nemet kedvenc nasijaira, főleg a gumicukorra és az étcsokira, de manapság már inkább az egészséges finomságokat részesíti előnyben: tízóraira és uzsonnára gyakran fogyaszt például müzli szeletet vagy smoothie-t.

Az egészséges nasik mellett arra is figyel, hogy sok saláta és sovány hús kerüljön a tányérjára, és bár a kalóriákat nem számolgatja görcsösen, azért mindig átgondolja, miből mennyit fogyaszt.

Igyekszik 2-3 óránként enni valamit, hogy megelőzze a hirtelen éhségérzet kialakulását, ami ahhoz vezetne, hogy egészségtelenebb falatokat is gyakrabban megkívánjon, és degeszre egye magát. Azért reméljük, nem túl szigorú magához, és nemcsak kisfia mosolyának, hanem a finom falatoknak is tud olykor őszintén örülni.

Kate és a fiatal sportolók

A hercegnő kedvenc mozgásformái közt megtaláljuk többek közt a futást, a biciklizést, a teniszt vagy az evezést is. Mivel az életét sport nélkül már el sem tudná képzelni, valószínűleg örömmel mondott igent arra a felkérésre, hogy egy fiatal sportolókat támogató alapítvány védnöke lehessen. Katalin biztosan élvezi a munkát az alapítványnál, és azt is, hogy segíthet azoknak a fiatal, tehetséges sportolóknak, akik a jövőben milliókat inspirálhatnak Anglia- és világszerte.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X