Főoldal > AKTUÁLIS > Rettenetes állapotban fotózták le Katie Homes-t

Rettenetes állapotban fotózták le Katie Homes-t

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fehér fürdőköpeny, flip-flop papucs. Arca láthatóan fáradt, elég sápadt, alig visel sminket, haj&

Fehér fürdőköpeny, flip-flop papucs. Arca láthatóan fáradt, elég sápadt, alig visel sminket, hajában papírmasni, kezében pedig telefonja. Így fotózták le nemrég Katie Holmes-t Dél-Afrikában, ahol legújabb filmjét, a The Givert forgatja.

A 34 éves színésznő enyhén kócosan járkált a forgatás helyszínén, valószínűleg próbálta elütni valamivel az időt két jelenetfelvétel között. A rajongóknak persze az is feltűnt, hogy egyik képen sem mosolyog, sőt, inkább csak grimaszokat vág – ez minden bizonnyal a hosszú várakozás miatt lehetett, és azért, mert az időjárás sem volt túl kegyes hozzájuk.

Biztosan a hűvös idő volt az oka annak is, hogy a színésznő sokáig nem vette le fehér fürdőköpenyét, amiben – a flip-flop papuccsal és a hajában lévő fehér masnival –eléggé úgy festett, mintha kórházban lett volna. Katie így meg sem közelítette azt a gyönyörű, életvidám, mosolygós fiatal nőt, akit a díjátadó gálákon, vagy akár csak kislányával, Surival vásárolgatva láthatunk a magazinokban.

„Imádom a lányomat, és igyekszem jó anyuka lenni. Nos, ez néha úgy sikerül, mint ahogy előre eltervezem, de azt hiszem, a szándék is nagyon fontos. Szerintem nekünk, anyukáknak kreatívnak kell lennünk, és ez több szempontból is vonatkozik a gyereknevelésre” – magyarázta egy külföldi magazinnak adott interjúban a sztár.

Katie kreativitása egyébként az étrendjére is kiterjed, bár kislánya nevelése és sok munkája mellett természetes, hogy kevesebb ideje jut saját magára. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt.

katie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Tudom, hogy a kedvenc kapucsínóm sok kalóriát tartalmaz, de imádom, ezért naponta legalább kettőt-hármat megiszom belőle” – nyilatkozta korábban. Ami pedig a vacsorát illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt általában kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Ennek olyan nehezen tudok ellenállni, mert a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban.

Katie-nek a sport is nagyon fontos, hiszen sportos családból származik. Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást, tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. „Közben zenét hallgatok, a kedvenceim Rihanna és Kayne West” – nyilatkozta. 

Tom Cruise ex-felesége hetente négyszer edz a személyi edzőjével. Ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X