Főoldal > AKTUÁLIS > Sokáig titkolózott Kate Winslet

Sokáig titkolózott Kate Winslet

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Kate Winslet harmadszor is anyuka lett. A híres színésznő kisfia egy angliai kórházban jött a világra,

Kate Winslet harmadszor is anyuka lett. A híres színésznő kisfia egy angliai kórházban jött a világra, majdnem 4 kilósan, és mind a baba, mind a mama nagyon jól van. Kate – sokakkal ellentétben – nem kürtölte azonnal világgá kisfia születését, hiszen a gyerkőc december 7-én, szombaton jött a világra, de szóvivője csak a következő hét keddjén tudatta a dolgot a sajtóval.

A 38 éves anyuka egyébként nem volt egyedül a szülésnél: ott volt vele harmadik férje, Ned Rocknroll is, akinek ez a kisbaba az első gyermeke. „Mindketten nagyon izgatottak, hiszen Ned először lett apuka, Kate-nek pedig már nagyok a gyerekei, és most újra babázhat” – mondta a pár egyik barátja.

A sztár élete úgy alakult, hogy minden házasságából született gyereke. Első férjétől, Jim Threapletontól egy kislány, Mia, aki már 13 éves, második férjétől, Sam Mendestől pedig egy fiú, Joe, aki 9 éves.

„Ez a helyzet sokaknak furcsa lehet. Az emberek sajnálják a gyerekeimet, mondván, hogy olyan sok mindenen kell keresztülmenniük, hiszen kétszer is elváltam. De ők mindig is velem voltak, sosem hagytam őket sehol, nem lógtak a dadáikkal, de az apukákkal 50-50 százalékos felügyelet sem működött nálunk. Mia és Joe velem éltek, együtt voltunk, és mindig vigyáztam rájuk” – nyilatkozta nemrég egy interjúban.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ami pedig harmadik férjét illeti, akihez tavaly decemberben ment hozzá – nos, róla is beszélt egy másik lapnak. „Nem változtatom Rocknrollra a nevem. Soha nem módosíttattam a nevem, és nem látom értelmét, hogy most kellene elkezdenem” – árulta el, hozzátéve, hogy ez nem befolyásolja a kapcsolatát azzal a férfival, akit igazán szeret.

„A kapcsolatom és a várandósságom is csodás – tette hozzá – „nagyon jól érzem magam, és azt gondolom, hogy a szülővé válás teljesen megváltoztatja az életünket. A gyerekek jelentenek mindent, egyszerűen mindent.”

Kate és a kilók

A világsztárt korábban is sokan kritizálták már változó testsúlya, illetve főleg pluszkilói miatt, de nemrég azt mondta egy külföldi lapnak, hogy ez most már egy cseppet sem érdekli. Ami pedig a kívánósságot illeti, elmondása szerint harmadik terhessége ebből a szempontból is nagyon szerencsés volt. „Sok narancslét ittam, de ez minden. Bárcsak mondhatnék valami érdekesebbet, mint például azok a nők, akik tonhalat kívánnak banánnal, de nálam nem ez volt a helyzet” – mentegetőzött Kate Winslet.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X