Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi fotókon pózol Demi Moore és Bruce Willis lánya

Szexi fotókon pózol Demi Moore és Bruce Willis lánya

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Bár mamája szépségét sokak szerint nem örökölte, de Rumer Willis mégis bebizonyítja a

Bár mamája szépségét sokak szerint nem örökölte, de Rumer Willis mégis bebizonyítja a világnak, hogy szexi lány – ehhez pedig nem is kell más, csak egy lelkes fotós, és egy dögös fotósorozat.

A 25 éves Rumer nemrég Tyler Shields fotósnak állt modellt, méghozzá fehérneműben. A képek olyan szexire sikerültek, hogy a férfiak és a nők is elismeréssel pillanthatnak rájuk. Demi Moore és Bruce Willis pedig elégedett lehet legidősebb lányukkal, aki nem mutatott többet a kelleténél, mégis iszonyú dögös a fotókon.

Rumer régóta álmodozik arról, hogy híres szülei nyomdokaiba lép: próbálkozott már színészkedéssel és modellkarrierrel is, de úgy tűnik, az igazi áttörés még várat magára. Lehet, hogy a jövőjét most elsősorban modellként képzeli el – talán ezért is hozta ilyen jó formába magát.

A fiatal híresség kedvenc mozgásformája a jóga, amit otthon is kiegészít néhány fitnesz DVD-ről végezhető gyakorlattal. Ezek közül a hasizom-erősítést és a karok, valamint a lábak formálására szánt feladatokat végzi a leggyakrabban. „Ha van néhány percem, hasizmozok egy kicsit a nappaliban. Ez sokkal többet ér, mintha semmit sem csinálnék” – mondta korábban.

Étrendjét illetően pedig azt nyilatkozta, hogy próbál odafigyelni a rendszeres étkezések és a mértékletesség betartására. Mások szerint viszont nem ez a helyzet: Rumer gyakran napokig csak párolt zöldségeken, diétás üdítőn és kávén él, hogy aztán megint elengedhesse magát, és azt egyen, amit csak megkíván.

Pedig a kiegyensúlyozott étrend nemcsak azért fontos, mert hosszabb távon ez válik be inkább a villámdiéták helyett, hanem azért is, mert a testünk akkor jut hozzá a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, ha szénhidrátból, fehérjéből, jó zsírokból és vízből is megfelelő mennyiséget fogyasztunk. Ha ez nem így történik, valamit hosszabb ideig megvonunk magunktól, a testünk nem fog megfelelően működni, és hiánybetegségek léphetnek fel.

rumer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Rumer nem aggódik, szerinte minden rendben van vele. Rajongói viszont aggódnak, hiszen szüleivel nem igazán találja mostanság a közös hangot, ráadásul párjával is elváltak útjaik. Sokan attól tartanak, hogy ez a helyzet és az egyedüllét hosszabb távon az egészségére is rossz hatással lehet, ő viszont talán épp most mutathatja meg a világnak, hogy milyen fából faragták egy szex-szimbólum és egy akcióhős legidősebb lányát.

A Willis-lányok és a szexi fotók

Nem Rumer az egyetlen a sztárfamíliában, aki olykor szereti megmutatni szexi oldalát. Húga, Scout néhány éve erotikus fotósorozaton tárta a világ elé pucér fenekét, míg a legkisebb leányzó, Tallulah idén februárban átlátszó felsőben lépett ki az utcára. Reméljük, a Los Angelesi tavaszban legalább nem fázott meg…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X