Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Antonio Banderas

A hét wellness pasija: Antonio Banderas

Antonio Banderasegészségpasiwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Az 53 éves színész játszott a Desperado, a Zorro álarca, a Zorro legendája, az Evita, A

Honnan ismerheted?

Az 53 éves színész játszott a Desperado, a Zorro álarca, a Zorro legendája, az Evita, A test, az Eredendő bűn, a Volt egyszer egy Mexikó, a Kémkölykök, a Vezet a ritmus, A kód, a Férfit látok álmaidban című filmekben, de mi a Shrek-mozikban is nagyon szerettük, ahol Csizmásnak, a kandúrnak kölcsönözte a hangját.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Kedves, humoros, jóképű, szereti a szépet, és szereti, ha őt csodálják, mégis hűséges marad feleségéhez, Melanie Griffith-hez. „Már azelőtt csodáltam őt, mielőtt megismerhettem volna” – áradozott róla egy interjúban, majd hozzátette: számára már rég nem a hódítás a legfontosabb, hanem az, hogy a feleségét meghódíthassa, újra és újra. Hát nem édes?

antonio2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Mivel szeret sportolni, és az étkezésére is odafigyel, Antoniónak nincs szüksége diétákra, hogy formában tartsa magát. Ha viszont mégis felszökik rá néhány pluszkiló, feleségével a már bevált „leves diétájukat” alkalmazzák. Ennek értelmében reggelire szilárd táplálékot lehet fogyasztani, ebédre és vacsorára viszont leveseket esznek. Így 5 nap alatt akár két és fél kilótól is megszabadulhatnak.

Csillagjegye: Oroszlán

Családi állapota: nős, felesége Melanie Griffith, akivel egy kislányuk van.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X