Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Fernando Alonso

A hét wellness pasija: Fernando Alonso

AlonsoegészségForma-1wellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A Forma-1 egyetlen spanyol világbajnoka, aki 2005-ben és 2006-ban bizonyult a kategória legjobbjának. A

Honnan ismerheted?

A Forma-1 egyetlen spanyol világbajnoka, aki 2005-ben és 2006-ban bizonyult a kategória legjobbjának. A Ferrari csapat versenyzőjét nemcsak a pályán láthattad, hanem számos eseményen és reklámokban is: az ő arcával és nevével többek közt autót, órát, after shave-et is el lehet adni.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Jóképű, céltudatos, őszinte, és ha nyer, nagyon tud örülni. Amikor interjút ad, kissé komolynak tűnik, de a rajongók szerint számtalanszor bebizonyította már, hogy kevés a nála viccesebb pasi a boxutcában. Csoda, ha az elmúlt években a szupermodellek sorban álltak érte?

alonso2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

A Forma-1-es versenyek tökéletes erőnlétet követelnek meg, Alonso ennek elérése érdekében sokat fut, kerékpározik, súlyzós edzéseket végez – különös tekintettel a hát- és a nyak erősítésére. Az edzésekre tényleg nem sajnálja az időt – tavaly a versenyévad kezdete előtt három hét alatt 936 km-t biciklizett, 91 km-t futott, 8 órát úszott, 7 órát töltött súlyzós edzésekkel, 14 órát pedig egyéb testmozgással, például síeléssel, tenisszel, focival.

Csillagjegye: Oroszlán

Családi állapota: kapcsolatban él, modell barátnője, Dasha Kapustina 2013-ban gyakran elkísérte a versenyekre is.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X