Főoldal > AKTUÁLIS > Borzalmasan fest Rihanna!

Borzalmasan fest Rihanna!

diétafogyókúragasztroRihannatáplálkozás
0

Írta: and

A sztárok többsége olykor nem riad vissza egy-egy feltűnő kiegészítőtől vagy ruhától, amivel azonnal

A sztárok többsége olykor nem riad vissza egy-egy feltűnő kiegészítőtől vagy ruhától, amivel azonnal felhívhatják magukra a figyelmet. Ez olykor jól sikerül, máskor kevésbé. Ez utóbbi történt Rihannával is, akit extrém szerelésben fotóztak le New York City-ben.

A különleges ruháiról is ismert sztár fekete cuccait egy rózsaszín, szőrös Tom Ford által tervezett pufidzsekivel kombinálta, ami különböző textúrák és színárnyalatok kombinációjából állt össze. Elején egy aranyszínű zipzár, a két karján, egy-egy sávban pedig fekete-fehér mintázat fokozta az egyébként is különös összhatást.

RiRi szerelése a rajongók szerint is elég extrémre sikerült, ám sokan nem lepődtek meg ezen annyira, hiszen kedvencük egyébként sem nevezhető túl gyakran a visszafogott elegancia hívének. Legutóbb például egy barna bundát viselt, amit edzőcipőkkel kombinált.

A 25 éves énekesnő nemcsak az utcán viseli lelkesen az edzőcipőket, hanem a konditeremben is, ahová rendszeresen jár. Harley Pasternak 5 faktoros diétáját és az ehhez tartozó edzéstervet követi, ami változatos feladatokból álló edzésmódszert jelent számára.

Heti öt, alkalmanként 25 perces edzést iktat be, ahol bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

rihanna2.jpg ()A 25 perces edzések mellett önszorgalomból is sokat sportol. Szereti például a vízi- és vízparti mozgásformákat, különösen, ha a sport egy kis extremitással párosul – ez jól is illik az egyéniségéhez.

Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: tavaly parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Étrendjét illetően manapság már nem pártolja az extrém megoldásokat: szigorú diéták és napi egyszeri étkezés helyett most minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.

Harley Pasternak 5 faktoros diétája révén sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt. Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, emellett nagy kedvencei a sajttorta, a sajtos ropogtatnivalók, az Oreo keksz és a Häagen-Dazs fagyik.

Ezekkel olykor kicsit nehezen tart mértéket, de mivel rengeteget sportol, egy-két plusz kényeztető falatka biztosan nem árt meg az alakjának – a felesleget könnyedén és gyorsan lemozogja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X