Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Thompson elfelejtett felöltözni

Emma Thompson elfelejtett felöltözni

diétaEmma Thompsonfogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Vannak olyan hírességek, akik rendszeresen azzal kerülnek a figyelem középpontjába, hogy hiányos ölt

Vannak olyan hírességek, akik rendszeresen azzal kerülnek a figyelem középpontjába, hogy hiányos öltözékben flangálnak. Emma Thompson nem tartozik közéjük, viszont legutóbb mégis azt a benyomást keltette sokakban, hogy elfelejtett felöltözni és sminkelni.

Persze erről szó sem volt: az 54 éves színésznőt egy híres-neves külföldi magazin elismert fotósa örökítette meg, méghozzá egy vörös, kombinét idéző csipkeruhában, minimális sminkben.

A képet az egyik ismert brit bulvárlap is közölte internetes oldalán, amire a kommentelők azonnal rárepültek: a legtöbben nem értettek egyet a lap újságírójának meglátásával, mely szerint a világsztár egyáltalán nem visel sminket, mások viszont inkább Emma Thompson szépségét, természetes kisugárzását és remek alakját dicsérték.

A kétszeres Oscar-díjas sztár egyébként meg is érdemli a dicséretet, hiszen ötvenes éveiben járva is remekül néz ki – alakját egészséges életmódjával, átgondoltan összeállított étrendjével és rengeteg mozgással őrzi.

Évek óta odafigyel arra, mi kerül a tányérjára, így tehát igyekszik minőségi alapanyagokból készülő ételeket fogyasztani, és a mennyiségekre akkor is odafigyel, ha épp nagyon megkíván valamit.

Abban nem hisz, hogy bármit is meg kellene vonnia magától, hiszen úgy véli, a szervezete nem véletlenül kíván meg bizonyos ízeket, vagy épp kedvenc ételeit, italait. Ezért bármit elfogyaszt, amit csak szeretne, de az évek, évtizedek során megtanult mértéket tartani.

emma2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„A mértékletesség fontos, és inkább ezt a módszert alkalmazom, mint hogy túl szigorú legyek magamhoz. Olykor, egy-egy nehéz nap után megjutalmazom magam egy pohár vörösborral, amit lassan, élvezettel kortyolgatok el” – nyilatkozta korábban.

A pluszkalóriák miatt sem aggódik, mivel egy ideje megtalálta azt a mozgásformát, ami hozzá a legközelebb áll. Ehhez pedig sem személyi edzőre, sem drága konditerem-bérletre nincs szüksége, csak egy kis elszántságra, némi időre, futócipőre és esetleg jó zenékre.

„Majdnem minden nap futok. Remek edzés, és jó kedvre is derít. És mindenki tudja, hogy negyven felett egy nőnek még fokozottabban kell ügyelnie a helyes étkezésre és a megfelelő mennyiségű mozgásra, különben a kilók bizony felrakódnak ránk” – mondta korábban Emma Thompson.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X