Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Richie már csak 40 kiló!

Nicole Richie már csak 40 kiló!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Akik abban reménykedtek, hogy Nicole Richie végre maga mögött hagyta étkezései zavarait, és kiegyens&

Akik abban reménykedtek, hogy Nicole Richie végre maga mögött hagyta étkezései zavarait, és kiegyensúlyozott anyuka lett, most nagyot csalódtak. A híresség ugyanis brutális diétába kezdett, melynek eredményeképpen súlya veszélyesen alacsonyra, 40 kilóra csökkent.

Diétájának lényege – egy külföldi lap értesülései szerint legalábbis – nem más, mint az, hogy egész álló nap csak napraforgómagot és zellert eszik, egy kis gyümölcs- vagy zöldséglével. Ha pedig rátör az éhség, rágózik, mivel a mentolos íz csillapítja az éhségérzetet.

Arról, hogy a sztár miért kezdett bele ebbe a diétába, senki sem tud, de a rajongók nagyon aggódnak érte. Mások viszont inkább szeretnék felrázni a 32 éves reality sztárból lett dizájnert, hiszen ha így folytatja, megbetegszik, vagy még rosszabb is történhet vele.

A pletykálkodók biztosra veszik, hogy nagy baj lehet a fogyás hátterében. Egyesek szerint ez egyet jelent azzal, hogy a híresség házassága zátonyra futott. Mások szerint viszont csak az igaz, hogy Joel Madden sokat van ugyan távol a The Voice of Australia tehetségkutató mestereként, de még mindig nagyon szeretik egymást Nicole-lal.

Erre a pár egyik barátja is utalt, amikor névtelenséget kérve beszélt a sajtónak. Majd hozzátette, hogy Joel nyugtalan felesége miatt. „Borzasztóan aggódik, és mondogatja Nicole-nak, hogy figyeljen az egészségére, mert a gyerekeiknek szükségük van az anyjukra” – mondta.

„Amikor otthon volt, Joel rendszeresen figyelmeztette a nejét, ha nem evett eleget, és odafigyelt arra, hogy mindig legyen valami tápláló a tányérján. Most viszont senki sem figyel arra, mit eszik és mennyit” – tette hozzá a barát, kihangsúlyozva, hogy Nicole szerint egyébként minden rendben van vele.

Ennek ellentmond, hogy az utóbbi hónapokban egyre rosszabbul néz ki, például nem lehetett nem észrevenni vékonyságát egy júniusi divatgálán, illetve később, októberi és novemberi rendezvényeken sem. Már akkor sokan összesúgtak a háta mögött, de senki sem gondolta, hogy nagy lenne a baj.

nicole2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Decemberben viszont már sokan biztosak voltak benne, hogy mégis: egy rendezvényen Nicole csontváznak tűnt Kim Kardashian mellett, csontjai úgy látszott, hogy mindjárt átszúrják a bőrét.

A 32 éves sztár korábban az egyik női magazinban beszélt az anorexiáról, és reagált a találgatásokra. „Szerintem nem fair, ha valakire azt mondják, táplálkozási zavarokkal küzd, amikor ez nem is igaz. Ez nagyon sértő és felelőtlen dolog. Az étkezési zavarokat komolyan kell venni, hiszen súlyos betegségekről van szó” – nyilatkozta.

A divattervezőként, tévés személyiségként, énekesnőként és színésznőként is emlegetett híresség azt állítja: sosem szenvedett táplálkozási zavaroktól, sőt, minden oka megvan arra, hogy elégedett legyen az életével és önmagával.

Elmondása szerint kiegyensúlyozott a magánélete, de nemcsak az, hanem étrendje és edzésterve is. Sok friss zöldséget, gyümölcsöt, salátát és ásványvizet fogyaszt, emellett pedig gondoskodik a megfelelő vitamin- és vasbevitelről is, amit általában táplálék-kiegészítők formájában vesz magához.

Ami pedig az edzést illeti, nem azért mozog, mert ezt elvárják tőle, hanem azért, mert jól érzi magát sport közben – legyen szó akár kick-box edzésről, akár balettról, akár egy kiadós családi túrázásról vagy kocogásról.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X