Főoldal > AKTUÁLIS > Szenzációs fogyás: több mint 50 kilót fogyott a katonafeleség

Szenzációs fogyás: több mint 50 kilót fogyott a katonafeleség

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

106 kiló. Ennyit mutatott a mérleg néhány hónapja, amikor Annika Price felállt rá. A 28 éves

106 kiló. Ennyit mutatott a mérleg néhány hónapja, amikor Annika Price felállt rá. A 28 éves Oxfordshire-i katonafeleség ekkor szinte sokkot kapott, és azonnal eldöntötte, hogy változtatni fog életmódján.

„A súlyom 100 kiló fölé kúszott, ami az én felelősségem. Ugyanis amikor a férjemet először küldték ki Afganisztánba, és én egyedül maradtam otthon a két kisfiunkkal, csak az ételekben találtam vigaszt. Az estéimet a tévé előtt töltöttem, kaját rendeltem, csokit és kekszet majszoltam” – árulta el egy brit napilapnak.

Aztán jött a mérleg, egy pillantás a kijelzőre, a sokk és a felismerés, hogy ez így nincs rendjén. „Hirtelen úgy éreztem, többé nem akarok duci anyuka és duci feleség lenni, változtatnom kell. A férjem, Jamie annyira fitt a katonai kiképzés miatt, én pedig borzalmasan néztem ki, ami zavarba ejtő volt számomra” – tette hozzá.

Az elhatározás tehát gyorsan megszületett, már csak az volt a kérdés, Annika hogyan tudja egészséges ütemben leadni súlyfeleslegét, illetve az, hogyan tud végig kitartó és motivált maradni.

„Tudtam, hogy meg kell szabadulnom a pluszkilóktól. Gyakran elképzeltem, milyen büszke lesz rám a férjem, ha majd csinosan felöltözöm, és együtt mehetünk a katonai bálokra. Emellett az is motivált, hogy a két kisfiunk, a 6 éves Charlie és a 3 éves Bobby imád úszni, és szerettem volna úgy elkísérni őket, hogy végre ne kelljen szégyenkezem fürdőruhában. Ezekre gondoltam, és kitartottam. Hét hónap alatt fogytam le, már majdnem 60 kiló vagyok” – büszkélkedett.

A diétája első hetei próbára tették, de Annika azt mondja, amint hozzászokott, a kilók elkezdtek leolvadni róla. „A Cambridge Plannel fogytam le, aminek kissé kételkedve adtam egy esélyt, ugyanis korábban a világ összes diétáját kipróbáltam – hiába” – mondta.

annika3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Ez viszont működött. Az volt a lényege, hogy az étrendben meghatározott termékek közül minden nap hármat fogyaszthattam. Ez általában leves, shake és zabkása volt. Nassolni nem volt szabad” – magyarázta a katonafeleség, aki később a mozgást is beiktatta napirendjébe.

Férje semmit sem tudott a fogyókúráról, sem arról, hogy a felesége milyen sikereket ért el a távollétében. Amikor Jamie hazatért Afganisztánból, Annika a gyerekekkel kiment elé a reptérre, méghozzá egy olyan csinos szettben, amiről korábban csak álmodozott.

„Vettem egy szűk ruhát, amit magassarkú csizmával viseltem, méghozzá magabiztosan. Szerettem volna meglepni a páromat, ami végül sikerült is: elsétált mellettünk a reptéren, mert nem ismert fel. Visszafordult, meglátta a gyerekeket, és szóhoz sem jutott a csodálkozástól” – emlékezett vissza.

Annika tudja, hogy Jamie túlsúlyosan is szerette őt, de az átalakulása is tetszik neki. „Ő és a gyerekek is érzik, hogy kívül-belül megváltoztam, és örülnek, hogy egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, energikusabb feleséget és anyukát láthatnak bennem” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X