Főoldal > AKTUÁLIS > Tovább égeti magát Kim Kardashian

Tovább égeti magát Kim Kardashian

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Kisbabájuk születése után az anyukák többsége általában takargatja megváltozott test

Kisbabájuk születése után az anyukák többsége általában takargatja megváltozott testét – még akkor is, ha mindenki számára természetes, hogy egy kismama nem szupermodell –, és ruhatáruk kihívóbb darabjai helyett többnyire inkább praktikus cuccokat igyekeznek beújítani.

Kim Kardashian viszont úgy tűnik, ebben is a maga feje után megy, hiszen továbbra is dögösen öltözködik. A mély kivágások, rövid szoknyák és egyéb szexi holmik nagy rajongója gyermeke születése után sem akar anyukaként öltözködni, amivel csak az a gond, hogy ruhaválasztásai nem mindig sülnek el jól.

Legutóbb például majdnem villantáshoz vezetett az a mélyen kivágott top, amiben ebédelni sietett. És bár sminkje és bézs kabátja is gyönyörű volt, a lapok és a rajongók nem tudtak másról beszélni, csak arról, hogy majdnem kilátszott a melle.

Kim egyesek szerint jobban tenné, ha egy kicsit változtatna végre az öltözködésén, másoknak viszont nagyon tetszik a kislánya születése után is szexi sztár. Megint mások megértik, ha ilyen kihívó összeállításokat visel, és hozzáteszik: ők is ezt tennék, ha ilyen szépen sikerült volna lefogyniuk a szülés után.

A 33 éves híresség büszke is az alakjára, hiszen összesen körülbelül 25 kilót fogyott kislánya, North júniusi születése után. „Semmi szénhidrát, elszántság és sok edzés” – osztotta meg titkait egy külföldi lappal, amikor arról kérdezték, hogyan érte el ezt a fogyást.

A reality sztár diétája azért ennél egy kicsit összetettebb volt: az Atkins-diétára szavazott, melynek alapján egy dietetikus személyre szabott étrendet állított össze számára. Megvoltak tehát azok a hozzávalók és ételek, amiket Kim az egyes napszakokban fogyaszthatott.

Ezeket mindig tálcákra készítve kapta meg reggel, délben és este. És mivel finomak, táplálóak, egészségesek, valamint bőséges adagok voltak, csak ritkán éhezett meg a főétkezések között.

kim2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Sok sovány húst, egészséges zsírokat és szénhidrátokat, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, diót, mogyorót és avokádót eszem” – árulta el a szexi híresség, hozzátéve, hogy szeretne könyvet írni fogyásáról, melyben részletesen beszámolna a szülés utáni fogyásának minden állomásáról.

Ami pedig a sportokat illeti, Kim nyáron, a szülés után néhány héttel már felkereste Tracy Andersont, aki saját, kardiót és súlyzós edzéseket ötvöző edzésprogramjával segített neki formába lendülni. A „kötelező” edzéseket futással és kocogással egészítette ki, amire rajongóit is bátorítja. 

Zsírleszívással is karcsúsodott Kim?

Néhányan furcsállták Kim nagy fogyását, és azt, hogy viszonylag gyorsan megszabadult a baba utáni súlyfeleslegétől. Ezért elterjedt a pletyka, hogy plasztikai sebész is segített neki a fogyásban. „Ezt a leghatározottabban cáfolom. Életem egyik legnagyobb eredménye ez a fogyás, és senki nem veheti el tőlem! Nálam kitartóbb embert sosem láttatok, és nagyon büszke vagyok arra, hogy egészséges életmóddal és sok sporttal fogytam le” – mondta Kim.

Szeretnél Kimhez hasonló szexi alakot? Íme egy saját maga által bemutatott szuper gyakorlatsor!



Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X