Főoldal > AKTUÁLIS > A világ élvonalában a magyar modell, Axente Vanessa

A világ élvonalában a magyar modell, Axente Vanessa

Axente Vanessadiétafogyásgasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Mihalik Enikő és Palvin Barbara után egy újabb magyar modell nevét is megtanulta a divatvilág, és a divatot

Mihalik Enikő és Palvin Barbara után egy újabb magyar modell nevét is megtanulta a divatvilág, és a divatot szerető közönség: Axente Vanessa még csak 18 éves, de máris a világ legkeresettebb modelljeinek előkelő táborába tartozik, egész pontosan 11. Models.com top 50-es listáján.

A szépség a legnagyobb divatházak kampányaiban szerepel, és olyan magazinok címlapjain is láthattuk már, mint például a Vogue.

Sosem gondolta volna, hogy ilyen ismert és elismert lesz, és ilyen híres magazinok címlapjain, illetve divatanyagaiban szerepelhet. Vanessa ennek ellenére egy kedves, szerény lány maradt, aki nem szállt el a sikereitől.

„16 évesen villámcsapásként ért minden. Először is egy hónap után exkluzív lettem egy divatcég show-ján, majd a kampányukat is megkaptam. Innentől kezdve egy fotósnak lettem exkluzív, neki szerepeltem divatanyagokban, és címlapokon. Majd egy következő cégnek lettem az arca exkluzív modellként, és így tovább” – sorolta karrierje korábbi eseményeit Vanessa.

Az, hogy egy modell exkluzív, tulajdonképpen a szakma csúcsa: a cégek kizárólagossági szerződést kötöttek a magyar lánnyal, aki a 16. életévét betöltve elképesztő sebességgel került a top kategóriájú modellányok közé, nemzetközi szinten.

Vanessa sikerének titka külsején és testének szinte tökéletes arányain kívül valószínűleg az, hogy megőrizte szerény, kedves, alkalmazkodó természetét, így a divatszakemberek minden bizonnyal szívesen dolgoznak vele, bárhol a világon.

A munka mellett valamennyire próbálja a tinédzserek mindennapjait élni – Twitter és Instagram oldalait látva kiderül, hogy ugyanolyan fontos számára a családja, barátai és az otthona, mint bármelyikünknek. Nemrég az apukáját köszöntötte a Twitteren, ahová korábban azt is kiírta, milyen boldog és hálás. „Az életem több mint tökéletes. Olyan hálás vagyok” – írta követőinek.

axente6.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Vanessa figyel az alakjára, és arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon. Nagyon szereti az olasz konyhát, de a mértéktartásra valószínűleg figyelnie kell. Ami a rendszeres étkezéseket és a sportot illeti, a divathetek sűrű programjai alatt ezekre kevésbé tud odafigyelni, de elmondása szerint pozitív hozzáállása és jókedve ilyenkor sem hagyja cserben. Így azért könnyebb végigcsinálni a legkeményebb napokat is.

Hol láthattad Axente Vanessát?

Többek közt olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a Prada, a Chanel vagy a Calvin Klein, de feltűnt például a Vogue magazin olasz, német és japán kiadásainak címlapjain, illetve fashion weekek exkluzív divatbemutatóin is. Idei munkáiról nem sokat árulhat el, de reméljük, sokszor, sok helyen látjuk őt viszont 2014-ben is.



Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X