Főoldal > AKTUÁLIS > Így is tündököl a 64 éves Meryl Streep

Így is tündököl a 64 éves Meryl Streep

diétafogyásfogyókúragasztroMeryl Streeptáplálkozás
0

Írta: and

Meryl Streepet az esetek többségében visszafogott, egyszínű ruhákban láthatjuk, ám legutóbbi

Meryl Streepet az esetek többségében visszafogott, egyszínű ruhákban láthatjuk, ám legutóbbi nyilvános szereplésén, egy hollywoodi gálavacsorán nem ilyen szettben kapták lencsevégre a 64 éves színésznőt.

A háromszoros Oscar-díjas sztár egy világos, térdet takaró, szinte nyárias ruhát választott a rendezvényre, amit korallszínű bambuszminták díszítettek. Ezt vörös magassarkú cipővel és piros – fehér – kék színekben pompázó kézitáskával egészítette ki.

Sokan meglepődtek, hogy A Vaslady, Az órák és Az ördög Pradát visel sztárja nem vált meg szemüvegétől az esemény idejére sem, mások viszont inkább örömüknek adtak hangot emiatt, ugyanis a híresség így a megszokottnál is természetesebbnek tűnt.

Az Augusztus Oklahomában című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt színésznő végig mosolygott, amit talán nem csak azért tart fontosnak, mert így a rajongók is láthatják, milyen boldog és elégedett, hanem azért is, mert a mosolygás sokak szerint szebbé, fiatalabbá és bájosabbá varázsolja az embert.

Apropó fiatalság: Meryl korábbi interjúiban hangsúlyozta, hogy nem küzd görcsösen az öregedés ellen. Elmondása szerint sosem volt az a célja, hogy minél fiatalabbnak tűnjön, nem volt semmilyen diétának, vagy éppen edzésnek a megszállott híve.

A kimerítő kardió gyakorlatokat nem szereti, de ha már testének formában tartásáról van szó, szívesen választja az úszást. Nem őrült tempóban szeli a hosszakat, hanem inkább lassan, kíméletesen mozog, de nem keveset, ugyanis majdnem 2 kilométert megtesz naponta a medencében.

Az étkezést illetően is a megfontoltság híve: odafigyel arra, mit eszik, és a mennyiségeket is igyekszik megnézni, de semmit sem tilt meg magának, amit igazán megkíván. Ha ideje engedi, szívesen főz otthon, például tésztát vagy toszkán citromos csirkét.

meryl2.jpg ()A szépségápolást több okból is fontosnak tartja. Egyrészt szereti a különböző anti-aging krémek kényeztető hatását, másrészt tudja, hogy ezek hozzájárulhatnak a bőr rugalmasságának megőrzéséhez, de igyekszik nem túlzásba vinni ezek használatát.

Egyszer-egyszer már felmerült benne a gondolat, hogy plasztikai sebészhez fordul, hiszen azért az ő testén is meglátszik a kor, de elmondása szerint végül mindig elveti az ötletet. Méghozzá azért, mert szerinte nem baj, ha meglátszik rajtunk, hogy már jó néhány aktív év áll mögöttünk. Ezért nem szégyelli a korát, sőt, büszkén viseli.

Meryl Streep kedvenc kényeztető kezelései

Meryl imádja a kényeztető kezeléseket, legyen az masszázs, vagy éppen szauna – ez utóbbit a méregtelenítés miatt alkalmazza elsősorban. Úgy gondolja, hogy ezzel sokat tettünk az egészséges kinézetért, de arra esküszik, hogy a lélek a titka mindennek: aki belül rendben van, az kifelé is ezt sugározza.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X