Főoldal > AKTUÁLIS > Itt az új szuperdiéta: így karcsúsodik Madonna és Demi Moore

Itt az új szuperdiéta: így karcsúsodik Madonna és Demi Moore

Demi Moorediétafogyásfogyókúragasztromadonnatáplálkozás
0

Írta: and

Hollywoodban nem szokatlan, hogy a legújabb diétáknak azonnal lelkes követői lesznek a sztárok köréből is

Hollywoodban nem szokatlan, hogy a legújabb diétáknak azonnal lelkes követői lesznek a sztárok köréből is. Egy külföldi lap úgy tudja, legutóbb például Madonna és Demi Moore lelkesült fel, amikor a vérfarkas diétáról hallottak, és hamarosan ki is próbálták ezt az új fogyókúrás módszert.

A diéta azon az elméleten alapszik, hogy a Holdnak ugyanolyan hatása van a testünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok árapály jelenségére, így segítheti a fogyást és a méregtelenítést. Sőt egy külföldi újság szerint olyan hatékony, hogy akár 2-3 kilót is fogyhatunk vele, egyetlen nap alatt. 

A vérfarkas diétát akkor érdemes elkezdeni, amikor újhold, vagy telihold van, méghozzá azokban a percekben, amikor ezek a fázisok elkezdődnek. Ehhez jól jön egy holdnaptár, amiben szerepelnek a különböző holdfázisok, illetve azok kezdetei.

Az étkezésre tehát a holdfázisok változásának megfelelően kell figyelni: ha újholdkor vagy teliholdkor startol a diétánk, 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk.

Növekvő Hold esetén válasszunk egészségesebb ételeket, diétás nasikat, az édességektől viszont tartózkodjunk. Ellenben fogyó Hold ideje alatt bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor nem kell megerőltetni magunkat az edzőteremben sem.

A diéta követői szerint ez a módszer hatásos, sőt, egyesek a 24 órás tisztítókúrát is meghosszabbítják: 2-3 napig, vagy akár 6 napig is tartják. Mások szerint viszont ez nemcsak meggondolatlanság, hanem eredménytelen is, hiszen a szervezet ilyenkor nem zsírt, hanem vizet veszít, amit nagyon gyorsan és könnyen vissza tud pótolni.

dm2.jpg ()Madonna és Demi Moore viszont valószínűleg eleget is mozognak a diéta mellett. A híres énekesnő minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, a tánc, a futás, a súlyzós gyakorlatok és a zumba.

Jó idő esetén pedig legszívesebben a tengerparton fut, a homokban, ami nemcsak kellemes, hanem a kalóriákat is hatékonyabban égeti, mintha aszfalton vagy futópadon róná a kilométereket.

Demi Moore kedvencei között szintén megtalálható a futás, illetve egyéb kardió gyakorlatok is, amiket hetente legalább háromszor beiktat. Ezen kívül rendszeresen jógázik, pilatesezik és ha nincs ideje edzésre menni, kedvenc gyakorlatait DVD-ről végzi otthon.

Bruce Willis ex-neje azt mondja, a lényeg a változatosság, hiszen így nem unja el a sportolást, és mindig lelkes, motivált és céltudatos marad. „Ha egyik nap futok, másnap jógázom, harmadnap inkább bicajozom vagy úszom. Az edzés így tulajdonképpen szórakozás” – mondta korábban Demi.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X