Főoldal > AKTUÁLIS > Kislánnyal várandós Katalin hercegnő?

Kislánnyal várandós Katalin hercegnő?

diétafogyásgasztrotáplálkozásterhesvárandós
0

Írta: and

Ha hihetünk a nemrég szárnyra kapott híreknek, ismét bővül a brit királyi család: Katalin hercegnő

Ha hihetünk a nemrég szárnyra kapott híreknek, ismét bővül a brit királyi család: Katalin hercegnő állítólag kisbabát vár. Igaz, ezt egyelőre hivatalos forrásból nem erősítették meg, de a hercegi pár egyik ismerőse szerint a dolog teljesen biztos.

Sőt, a bennfentes azt is kikotyogta, hogy Kate Middleton úgy érzi, most kislányt vár. Ezt valószínűleg abból következtette ki, hogy ezúttal sokkal jobban érzi magát, mint első terhessége hónapjaiban, amikor többször is kórházba kellett őt vinni rosszullétei miatt. Ha pedig így van, mármint várandós és kislányuk lesz, a pici állítólag a Diana nevet kapná.

Az egyik brit magazin már kész tényként írt a hercegnő terhességéről, és arról, hogy a bejelentés már csak idő kérdése lehet, hiszen Katalin az utóbbi időben többször is bő ruhákban jelent meg a nyilvánosság előtt. A róla készült fotókon pedig sokak számára úgy tűnik, mintha növekedne a hasa.

A hercegi pár egyébként nem titkolja, hogy mindketten nagy családot szeretnének: Kate korábban azt is elmondta a sajtónak, hogy öt éven belül három királyi csemetét szeretne. De azt is elárulta, hogy kisfiuk, György herceg születése után egy-két évig szeretne csak első gyerekére koncentrálni.

Ezt meg is teszi: amikor csak teheti, 6 hónapos kisfiával tölti az időt, nemrég a Karib-tengeri Mustique szigetére is magával vitte. A kis herceg első családi nyaralására Kate szülei, Carole és Michael, illetve testvére, Pippa is velük tartottak. Az utazáson készült képek tanúsága szerint a hercegnő boldogan ölelte magához gyermekét, és még egyszerű, kényelmes szettjében is ellenállhatatlannak tűnt.

Ami az étrendjét illeti, Katalin az esküvőjére készülve, majd a királyi család új tagjaként is nagyon fegyelmezetten betartotta étrendjét, de várandósan lazított egy kicsit a diétáján: a sok saláta és sovány hús mellett megengedett magának egy kis kényeztetést. Kedvenc nasijának, a gumimaciknak nem tudott ellenállni, és akkor is ritkán mondott nemet, ha étcsokival vagy süteményekkel kínálták.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Egy külföldi magazin szerint várandósan a súlyzós gyakorlatokat és a kimerítő kardiózást is kímélőbb mozgásformákra cserélte. Így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett egy kicsit befelé is figyelni. 

Ezt, illetve az anyaságra való felkészülést segítve állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette. Fontos volt számára, hogy ne lustuljon el, hanem aktív kismama maradhasson egészen a terhessége utolsó heteiig.

Ha most ismét babát vár, valószínűleg ugyanígy gondolkodik, hiszen annyira aktív és sportszerető ember, hogy talán már nem is tudna rendszeres mozgás nélkül élni. Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, illetve a síelés nagy rajongója is.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X