Főoldal > AKTUÁLIS > Rémesen néz ki Keira Knightley

Rémesen néz ki Keira Knightley

diétafogyásfogyókúragasztroKeira Knightleytáplálkozás
0

Írta: and

Keira Knightley mostanában kevésbé ad magára – legalábbis a nemrégiben róla készült

Keira Knightley mostanában kevésbé ad magára – legalábbis a nemrégiben róla készült képek tanúsága szerint. A modell-színésznőt legutóbb Londonban kapták lencsevégre, amikor rockzenész férjével, James Rightonnal a tisztítóba ment.

A 28 éves sztártól természetesen senki sem azt várta, hogy kiskosztümben, vagy a vörös szőnyegen megszokott estélyik valamelyikében parádézzon, de szokatlan szerelése láttán még leglelkesebb rajongóinak egy része is megdöbbent. 

Keira farmeroverallt, bakancsot, bőrdzsekit és napszemüveget viselt, de nemcsak az öltözködésre, hanem hajára és sminkjére sem igazán szánt időt. Mások viszont inkább azt vették észre, mennyire harmonizál megjelenése a férje öltözékével, akivel nagyon szeretik egymást. Illetve jó pár embernek az is feltűnt, milyen gyönyörű még mindig a sztár mosolya.

A híresség törékeny alakját most ugyan eltakarta a farmer overall, máskor viszont gyakran visel olyan ruhákat, melyek hangsúlyozzák vékony derekát, karcsú termetét. Vékonyságának persze nemcsak a jó oldalait érzékeli – többször is érte már az a vád, hogy táplálkozási zavaroktól szenved.

„Nem vagyok anorexiás. Rendesen eszem, de egyszerűen nem tudok hízni. Pedig higgyétek el, szívesen lennék egy kicsit teltebb, nőiesebb” – magyarázta korábban, egy interjú során a világsztár, akit egyébként a mamája is megvédett a sajtó előtt. Elmondása szerint a lánya sokat eszik, de ez sosem látszik meg rajta. 

A szerencsés alkatú színésznő egyébként nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.

„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége” – nyilatkozta korábban egy internetes oldal munkatársának, hozzátéve, hogy szeretne néhány olyan szakácskönyvet, amelyekben egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptek vannak.

keira2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az viszont majdnem biztos, hogy az edzőteremben ügyesebb, mint a konyhában. Vékony, izmos karjait látva le mernénk fogadni, hogy súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre bicepszét. Hasizmait pedig az elmúlt években valószínűleg felülésekkel, Pilatessel formálhatta tökéletesre.

Bár jár edzeni, Keira számára fontos, hogy ne ugyanazokat a gyakorlatokat kelljen ismételgetnie. Ezért beszerzett egy gimnasztikai labdát, ami változatosabbá és szórakoztatóbbá teszi az edzést: a padlón végzett gyakorlatok után szintén lelkesen csinálja a felüléseket. Ezen kívül szívesen edz bordásfalnál is.

Ami pedig hamvas bőrét és szépségét illeti, a sztárnak három szépségtippje van. „Találd meg a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis barnító krémet is keverhetsz a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, a boldogságról és a szerelemről van szó” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X