Főoldal > AKTUÁLIS > Vörös csipkében ejt ámulatba a Született feleség

Vörös csipkében ejt ámulatba a Született feleség

diétafogyásfogyókúragasztroszületett feleségektáplálkozás
0

Írta: and

Talán te is a Született feleségek Susan Mayereként emlékszel Teri Hatcherre, aki a sorozatban nem volt mindig a

Talán te is a Született feleségek Susan Mayereként emlékszel Teri Hatcherre, aki a sorozatban nem volt mindig a legszexibben felöltözve, és garantáltan vonzotta a bajt. Legutóbb viszont az elismerő tekinteteket vonzotta, amikor megjelent egy díjátadó gálán Beverly Hillsben.

A híresség testhez simuló, vörös ruhát viselt a rendezvényen, ami tökéletesen kiemelte vékony alakját. A vállánál lévő csipkemegoldás, illetve a ruha oldalán lévő díszítés is egyedivé tette viseletét, amit göndörített frizurával és fekete kiegészítőkkel tett klasszikussá.

A 49 éves színésznő csodálatosan nézett ki – sokak szerint legalább 10 évet letagadhat. Ezzel valószínűleg a leggonoszabb kommentelők is egyetértenek. Az egyik brit lap internetes oldalán csak frizuráját érte némi negatív kritika: egyesek szerint öregíti ez a haj, mások viszont így is nagyon kedvelik őt.

Teri alakjára viszont nem érkezett negatív kritika, és hát csodálnánk is, ha így történne, ugyanis a híresség évek óta remek formában van. Ezt egyrészt átgondolt, egészséges étrendjének és a mértéktartásnak köszönheti.

Asztalára gyakran kerül párolt hal vagy grillcsirke friss zöldségekkel, de szívesen fogyaszt tonhalat és zabkását is. A nasikkal és édességekkel óvatos, ám egy interjúban bevallotta, hogy a csokoládéval leöntött banánszeletek a gyengéi, gumimacikkal.

Ezt a meglehetősen kalóriadús, „édes kényeztetést” tehát néha engedélyezi magának, de nem feledkezik meg arról, hogy a pluszkalóriákat később le kell mozognia. A sporttal nincs is problémája, sőt a mozgás az elmúlt évek során az élete része lett.

teri2.jpg ()Csupán arra kell ügyelnie, hogy a mozgás ne váljon számára monoton időtöltéssé, és mindig megfelelően tudja magát motiválni sportolás előtt és –közben is. „Ma már nincs problémám a konditermekkel, és szívesen megyek túrázni is, de könnyen elunom magam mozgás közben” – nyilatkozta a sztár.

Talán ezért esett a választása a hétköznapi mozgásformának korántsem nevezhető rúdtáncra, ahol hetente néhány alkalommal, 30 percen át nemcsak a nőiességét élheti meg igazán, hanem az egész testét átmozgathatja – különös tekintettel a láb, a fenék és a kar izmaira.

A világsztár olykor újdonságokat is kipróbál. Korábban például egy triatlon versenyen is elindult, hogy segítsen pénzt gyűjteni az egyik Los Angeles-i gyermekkórháznak. A versenyre több kerékpározással készült fel. Hetente három-négy alkalommal tekert bringával a munkahelyére, így szerinte a versenyszámok közül végül a futás bizonyult a legkeményebb próbatételnek.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X