Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Adam Brody

A hét wellness pasija: Adam Brody

Adam Brodydiétafogyásgasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 34 éves színészt láthattad A körben, a Deszkásokban, a Mr. és Mrs. Smith-ben, ezen

Honnan ismerheted?

A 34 éves színészt láthattad A körben, a Deszkásokban, a Mr. és Mrs. Smith-ben, ezen kívül szerepelt az Ördög bújt beléd, a Szerelemben, halálban és a Romantikus lelkek című produkciókban. Játszott sorozatokban is, például a Szívek szállodájában, a Narancsvidékben, a Gátlástalanokban, az Égető szerelemben és a New Gilrben is. 

Mitől olyan szívdöglesztő?

Sármos, szexi színész, aki imádja a hivatását és a szerelmét. Testét rendszeres sporttal és egészséges táplálkozással tartja formában, amit örömmel szemlélnek férfiak és nők is világszerte. Nem is csoda, ha a már-már tökéletes színész még a dizájnereket is megihlette: a Dolce & Gabbana cipőt is nevezett el róla, „Adam Brody Lace Up Boots”-nak. 

adam2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Az indie rock és a jazz szerelmese, és szabadidejében egy Big Japan nevezetű zenekarban dobol. Elmondása szerint ez inkább gyakorlás, mint rendes zenélés, de a lényeg, hogy ő nagyon jól érzi magát közben. Ezen kívül szeret klasszikus filmeket nézni, feleségével tölteni az időt, illetve lovagolni és kutyájával, Penny Lane-nel sétálni. 

Csillagjegye: Nyilas

Családi állapota: nemrég feleségül vette a Gossip Girl sztárját, Leighton Meestert. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X