Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Hugh Jackman

A hét wellness pasija: Hugh Jackman

diétafogyásgasztroHugh Jackmansztártáplálkozás
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 45 éves ausztrál színészt láthattad többek közt a Kate és Leopold, a Van

Honnan ismerheted?

A 45 éves ausztrál színészt láthattad többek közt a Kate és Leopold, a Van Helsing, az Ausztrália, a Nyomorultak című filmben, az X-Men mozikban és a Farkas című produkcióban, de szerepelt például a Lipton Ice Tea reklámjában is, amit Budapesten forgattak.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Sármos, kedves, közvetlen pasi, aki negyvenes éveiben is fantasztikusan néz ki – izmos testét a huszonévesek is megirigyelhetnék. Nem véletlenül választotta éppen őt 2008-ban a világ legszexibb pasijává egy amerikai magazin… teljesen megértjük! Ő viszont nem él vissza szuper kinézetével: 1996-ban vette feleségül szerelmét, a nála idősebb Deborra-Lee Furnesst, akivel azóta is harmonikus a kapcsolata, és mindketten imádják gyerekeiket, Avát és Oscart.

jack2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Az X-Men kezdetek: Farkas című mozira való felkészülés során minden nap hajnali 4-kor kelt. Elfogyasztotta tojásfehérje-adagját, amit egyébként háromóránként megismételt, majd korai edzéssel folytatta a napot. A felkészülésnek két fázisa volt: az elsőben csak súlyzós edzésekkel, a másodikban nehezebb súlyzókkal és kardió gyakorlatokkal, valamint jógával és pilatessel hozta formába magát. Az eredmény pedig a filmvásznon kápráztatta el a nézőket.

Csillagjegye: Mérleg

Családi állapota: felesége Deborra-Lee Furness, akivel két örökbe fogadott gyermekük van.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X