Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie mindenkit meglepett

Angelina Jolie mindenkit meglepett

angelina joliediétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Ha Angelina Jolie kerül szóba, akkor előbb-utóbb szó esik humanitárius munkájáról is, amit a sz&

Ha Angelina Jolie kerül szóba, akkor előbb-utóbb szó esik humanitárius munkájáról is, amit a színésznő és hatgyermekes anyuka nagyon komolyan vesz. Ennek újabb bizonyítéka, hogy a közelmúltban Libanonba utazott, hogy a szíriai menekült gyerekek problémájára hívja fel a figyelmet.

A híresség egyedül érkezett az afrikai országba, és három napot töltött ott. Ez idő alatt ellátogatott egy olyan táborba, ahol körülbelül 3500 árva, vagy szüleitől elválasztott kisgyermek él, nagyon szegény körülmények között.

Az ENSZ menekültügyi hivatalának jószolgálati nagyköveteként is tevékenykedő sztár szívfacsaró élménynek nevezte a találkozást a kicsikkel. „Elveszítették a családjukat, és a gyerekkoruk egy részét háborúban élték. Olyan fiatalok, mégis felnőttként viselik a saját kis valóságuk terheit” – tette hozzá közleményében.

A színésznő saját gyerekei miatt talán még érzékenyebben reagál arra, ha árvákkal történik valami bárhol a világon. Ő és párja, Brad Pitt is örökbe fogadtak három csemetét: Maddox 12, Pax 9, Zahara 8 éves. A színészpár saját gyerekei is közel egykorúak az adoptált tesókkal, hiszen Shiloh 7, az ikrek, Knox és Vivenne pedig 5 évesek.

A 38 éves sztár számára ma már családja a legfontosabb, amit igyekszik összeegyeztetni filmes- és jótékonysági szerepvállalásaival. Emellett fontosnak tartja, hogy kapcsolata szerelmével szintén ne hűljön ki – ennek egyik titkát nemrég egy külföldi lapnak árulta el.

„Nincs sok barátom, ezért talán Brad az egyetlen, akivel őszintén beszélgetek. Nem túlzás, ha azt mondom, hogy ő a legjobb barátom” – nyilatkozta, talán arra utalva, hogy végre tisztázzák, hol és mikor legyen az esküvőjük.

angelina2.jpg ()Brad Pitt egyébként korábban elmondta, hogy a család miatt nem halogatják már túl sokáig az egybekelést. „A gyerekek gyakran kérdezik, mikor házasodunk össze, de csak annyit mondanék erre, hogy hamarosan…” – árulta el egy külföldi lapnak sejtelmesen.

Bármikor lesz is az esküvőjük, Angelina biztosan a legjobb formáját akarja majd hozni. És bár sokak szerint még mindig nagyon sovány, ő igyekszik mindenkit megnyugtatni: elmondása szerint minden rendben van vele, rendesen eszik, csak hát ennyi gyerkőc és teendő mellett minden pluszkalóriát gyorsan le is mozog.

Egy ideje már egyre fontosabb számára az egészsége, illetve az, hogy férje és a gyerekeik elé is finom, tápláló ételek kerüljenek. Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X