Főoldal > AKTUÁLIS > Az ő teste kell Jennifer Anistonnak!

Az ő teste kell Jennifer Anistonnak!

diétafogyásfogyókúragasztroJennifer Anistontáplálkozás
0

Írta: and

Jennifer Anistonról azt beszélik, hogy nemrég szakított vőlegényével, Justin Theroux-val. Egy brit lap &

Jennifer Anistonról azt beszélik, hogy nemrég szakított vőlegényével, Justin Theroux-val. Egy brit lap úgy tudja, hogy a sztárpár – akiket idén még nem is nagyon látott együtt a világ – nem tervezgeti tovább a világra szóló esküvőt, mert eltávolodtak egymástól, és mindkettőjüket túlságosan leköti a munkájuk.

Talán ezért kaptuk fel a fejünket minden eddiginél gyorsabban, amikor egy külföldi lapban azt olvastuk, hogy Jen más testére vágyik, méghozzá egy híres nőtársáéra! A dolog azonban nem szexuálisan értendő, csupán arról van szó, hogy a Jóbarátok sztárja szívesen elcserélné idomait 24 órára.

„Szeretném Gisele alakját, csak mert… miért ne?” – mondta a fent említett magazinnak a sztár, hozzátéve, hogy ha tehetné, a síbajnok Lindsey Vonn bőrébe is belebújna, mert szeretne olyan ügyesen és gyorsan siklani a havas lejtőkön, mint ő.

Sokan nem értik Jent, hiszen mindig is büszke volt arra, hogy egészséges életmódjának és a sok mozgásnak köszönhetően szuper az alakja, ami most, 45 évesen sem változik. „Minden reggel 40 percet edzek. Cross trainingezek felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – árulta el legújabb edzésmódszerét.

„Most épp nem vagyok a legjobb formámban, mert volt egy térdsérülésem, ami miatt kímélnem kell magam. De jól van ez így. Néha nem baj, ha az ember lánya kerekdedebb egy kicsit” – tette hozzá.

A híres színésznő egyébként a Pilates és a jóga nagy rajongója is, hetente több alkalommal jár ezekre az órákra is. Emellett nagy kedvence a jógalozófia: Mandy Ingber speciális jógagyakorlatai kardió és erősítő mozdulatokkal egyesítik a hagyományos jóga elemeit.

Ennek eredménye egy izzasztó erősítő, és egyben zsírégető edzés, amely garantálja a nőiesen izmos, tónusos alakot. Jennifer a heti háromszori edzésre esküszik, közben pedig figyel a táplálkozására és gyakran meditál is, hiszen a jógalozófiában fontos, hogy helyre billentsük a testi-lelki egyensúlyunkat.

jen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Mandy szerint át kell formálni a testünkhöz való hozzáállásunkat, és az alakformálást pozitívan kell megközelíteni, nem pedig küzdelemként felfogni. A jógaoktató fitneszfilozófiája öt alaptételből áll: szeresd a tested, tűzz ki rövidtávú célokat, válaszd az egészségest, képzeld el magad a legjobb formádban, és fogadd el a segítséget, miközben te is támogatsz.

Jen kedvenc nasija

A világsztár ügyel az egészséges étkezésre, így például gyakran fogyaszt quinoát és kedvenc immunerősítő smoothie-ját is szinte naponta szürcsöli. De ha nachossal kínálják, nem tud ellenállni. „Arra viszont már rájöttem, hogy talán egészségesebb, ha magam készítem el: háromszög alakúra vágom a tortillát, kókuszolajba dobom, és ha kész, már eszem is. Egyszerűen imádom” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X