Főoldal > AKTUÁLIS > Cristiano Ronaldo barátnője túl szexi?

Cristiano Ronaldo barátnője túl szexi?

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Ha Irina Shayk ismeri Right Said Fred slágerét, az I’m Too Sexy-t, akkor talán ezt dudorászta legújabb kamp&

Ha Irina Shayk ismeri Right Said Fred slágerét, az I’m Too Sexy-t, akkor talán ezt dudorászta legújabb kampányfotózásán, amikor is a spanyol XTI cipőmárka legújabb, tavaszi-nyári kollekcióját reklámozta.

Sokak szerint viszont az a gond, hogy senki sem emlékszik majd a termékekre (a márka nevét mi már most elfelejtettük), hiszen a szandálok és cipők helyett a szépség szexi idomait és hosszú lábait nézzük.

A 28 éves orosz modell ráadásul egy félmeztelen, tetovált brit modellhez, Stephen Jameshez bújik a kampány kedvéért, és nem mondhatnánk, hogy ő maga is túl lenne öltözve… ezt, illetve vékony alakját emelik ki a kommentelők is, akik egy brit napilap internetes oldalán lévő cikkhez szóltak hozzá.

Sokak szerint a gyönyörű modell túl vékony, mások szerint túl szexi – utóbbiak nem értik, miért kell mindenbe, még egy cipőreklámba is ennyi szexualitást vinni. Megint mások irigylik a frizuráját, és minden bizonnyal szeretnének így kinézni.

Irinának persze megvannak a maga bevált fortélyai, hogyan őrizze vékony alakját – titka elmondása szerint a helyes táplálkozás és a rendszeres sport betartásában, illetve ezek megfelelő arányában rejlik.

A szépség már több mint négy éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és bikini-kész teste legyen. Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok.

Az edzés mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze. „Ez nem azért van, mert még vékonyabb akarok lenni, hanem azért, mert jobban érzem magam, ha edzéssel kezdhetem a napom” – mondta.

A gyönyörű Irina élete állandó rohanásból áll, ám az étkezésre igyekszik odafigyelni. Elmondása szerint képtelen koplalni: számára az jelenti a legnagyobb boldogságot, ha pizzát ehet, ráadásul az ágyban heverészve.

Kedvenc étele az orosz pelmeni, ami leginkább a raviolihoz hasonló húsos falatkákat jelent. Mivel a szépség csak ritkán tud hazalátogatni szülőföldjére, nagyon hiányzik neki az orosz konyha, de amikor ideje engedi, összeüt valami hazai specialitást.

irina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A modell számára nagyon fontos, hogy időnként különböző apróságokkal kényeztesse magát. „Nagyon szeretek néha csak úgy, önmagamért megtenni pár dolgot. Például, ha van egy kis szabadidőm, szívesen járok masszázsra” – mondta. 

Ezen kívül minden héten legalább egy alkalommal ellátogat a New York-i orosz gőzfürdőbe, ami nemcsak hazájára emlékezteti, hanem remek stresszoldó hatása miatt is hasznos és fontos számára.

Irina Shayk és a kedves kis meglepetések Kit ne dobnának fel az élet apró örömei? Az orosz modell is így van ezzel: egy jól sikerült manikűrtől, egy új fehérneműtől vagy egy kedves bóktól azonnal szépnek és szexinek érzi magát. Ezen kívül szereti az újdonságokat is. Modell kolléganőihez, Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan – kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X