Főoldal > AKTUÁLIS > Kiderült Uma Thurman titka

Kiderült Uma Thurman titka

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozásUma Thurman
0

Írta: and

Mindig is csodáltad Uma Thurman különleges szépségét, remek alakját, vagy szerettél volna hasonl&

Mindig is csodáltad Uma Thurman különleges szépségét, remek alakját, vagy szerettél volna hasonló idomokat, mint az övé? Nos, a genetikai részen nem segíthetünk, de abban igen, hogy eláruljuk neked, hogyan őrzi vonalait a híres színésznő.

Uma nemrég egy újságíró kérdésére válaszolva elmondta, hogy nem kell nagy dolgokra gondolni, ő ugyanis nem hajlandó sem szigorúan diétázni, sem az edzésre rágörcsölni. Akkor sportol, amikor úgy érzi, erre van egy kis ideje, de ha két napig nem mozog, abból sem csinál gondot.

„Általában sétát, jógát vagy Pilates-t iktatok be” – árulta el az Oscar-díjra is jelölt színésznő, akiről korábban az a hír járta, hogy akár út közben, mondjuk egy repülőgép fedélzetén is képes felvenni különböző jógapózokat, ha épp ott van erre ideje.

A háromgyerekes sztáranyuka csemetéinek köszönhetően is mindig mozgásban van, illetve azokat a sportokat is szereti, amiket a srácai együtt, vagy épp vele is űzhetnek, például a snowboardozást, a síelést vagy a lovaglást. Uma valószínűleg mindig talál alkalmat arra, hogy egy kicsit mozoghasson, és szabadidejét aktívan tölthesse – minden bizonnyal ennek is köszönheti azt, hogy 43 évesen is szuper az alakja.

Másik titka pedig talán az lehet, hogy semmit sem csinál görcsösen, és mindig igyekszik magát jól érezni ott, ahol van. „Igazából akkor is boldog vagyok, ha csak otthon lehetek a kisbabámmal” – mondta egy korábbi interjúban. Máskor arról is szót ejtett, mennyire megváltoztatta a gondolkodását az anyaság: korábban azt hitte, mindent tud a szívéről és a szeretetről, de amikor anya lett, rájött, hogy a szeretet mennyire határtalan dolog.

Most pedig, hogy immár három gyereke van, még több dolgot átértékelt magában. A szabadidő, illetve a saját magára szánható idő fontosságát mindenképpen: igyekszik néha egy kicsit egyedül, illetve szerelmével, Arpad Bussonnal is feltöltődni. Ezekre a napokra, órákra szüksége van, hogy átgondoljon néhány hétköznapi dolgot, illetve, hogy sokáig megőrizze kiegyensúlyozottságát.

Diétázni, illetve egy szigorú étrendet betartani három örökmozgó gyerek mellett valószínűleg esélye sincs, ugyanakkor talán te is emlékszel, hogy 2012 nyarán, alig 5 héttel kislánya, Luna születése után már remekül nézett ki estélyijében egy rendezvényen.

uma2.jpg ()Akkor azt állította, szerencsés alkatának köszönheti a gyors súlyvesztést, illetve annak, hogy néhány apróságra még jobban odafigyel kislánya születése óta. Például sosem hagyja ki a főétkezéseket, emellett pedig tízóraizik és uzsonnázik is. Mindezt úgy, hogy napi kalória-bevitele 1800-2200 kalória között legyen.

Mivel nagyon szereti napközben meglepni magát valamivel, gyakran beiktat egy-egy finom salátát. Sőt mivel nagy csokis keksz- és csokiimádó, ezeket sem tagadja meg magától. Ha pedig nyaralni megy, úgy érzi, bátran lazíthat a megszokott étrendjén, és ilyenkor több kényeztetés is beleférhet. Elhízni nem fog, mivel aktív életmódjának köszönhetően a finom falatokat szinte azonnal lemozogja. Egyszerű, ugye?

Milyen volt Uma Thurman kislányként? 

„Nem voltam túl okos, sem túl sportos. Inkább kissé túl magas, fura, vicces kinézetű… igen, szerintem elég bizarr kisgyerek lehettem” – emlékezett vissza egy interjúban a később modellként és színésznőként is körülrajongott sztár.

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X