Főoldal > AKTUÁLIS > Scarlett Johansson végre megmutatta a pocakját

Scarlett Johansson végre megmutatta a pocakját

diétafogyásfogyókúragasztroScarlett Johanssontáplálkozás
0

Írta: and

Nem is olyan régen még szinte nem telhetett el anélkül filmpremier vagy díjátadó gála, hogy

Nem is olyan régen még szinte nem telhetett el anélkül filmpremier vagy díjátadó gála, hogy Scarlett Johansson ne hangsúlyozta volna ki nők ezrei által irigyelt vonalait, ám a szexi színésznő nemrég egész másra voksolt a ruhaválasztás terén.

Scarlettet új filmje, az Amerika Kapitány: A tél katonája franciaországi premierjén kapták lencsevégre, méghozzá remek szabású vörös kosztümben és bő felsőben, ami eltakarta a várandós világsztár kerekedő pocakját, de azért sokat sejttetett.

A 29 éves híresség sajtóinformációk szerint az ötödik hónapban járhat, tehát július-augusztus környékére várja első kisbabáját. Pocakja pedig szinte napról napra nő: az új Amerika Kapitány mozi múlt heti, Los Angeles-i premierjén például még bátran bújt olyan ruhába, ami kiemelte a vonalait.

Most viszont inkább az elegáns, visszafogott, kicsit tartózkodó megjelenést választotta, ami számos rajongója szerint ugyanolyan jól állt neki, mint a dögösebb külső. Scarlett valószínűleg testileg-lelkileg készül az anyaságra, és korábban el is mondta, hogy egyik legnagyobb álma az anyaszerep.

„Nagyon szeretnék már családot, és azt hiszem, ha eljön az ideje, csodálatos lesz. Azt mondják, nehéz megmondani, mikor van itt a megfelelő idő, és ezt meg is értem, de nekem az a véleményem, hogy az ember ezt is meg tudja tervezni, mint bármi mást” – nyilatkozta korábban a színésznő, hozzátéve, hogy csak akkor fog gyereket vállalni, ha úgy érzi, semmiből nem marad ki az életben.

„Sokan kérdezik, miért nem házasodunk össze a vőlegényemmel, de mi most nagyon boldogok vagyunk így, ebben a kapcsolatban. Teljesen más, mint a házasságom volt. Korán mentem férjhez, nagyon romantikus volt, és imádtam, de ez most nem olyan. Ha egy jól működő kapcsolatban élsz, valahogy nem érzed, hogy muszáj lenne megházasodnod” – tette hozzá.

scarlett2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Scarlett rajongóiban persze az a kérdés is felmerül, hogy vajon milyen lesz kedvencük alakja a babavárás során, illetve a pici születését követően. A legtöbben biztosak abban, hogy a színésznő néhány pluszkilóval is gyönyörű, vonzó és csodálatos nő lesz, mások viszont attól tartanak, hogy a sztár esetleg elkezd aggódni a vonalai miatt, hiszen most, az eltelt négy-öt hónap után is az látszik rajta, hogy szinte alig hízott. 

A színésznő viszont igyekszik mindenkit megnyugtatni, elmondása szerint odafigyel a helyes táplálkozásra, és ha megkíván valamit, nem mond rá kapásból nemet, csak mert több kalóriát vinne be a szervezetébe. „Sok kedvencem van, de az igazi gyengéim a finom sajtok. Ezeket egyszerűen imádom” – árulta el egy korábbi interjúban a világ egyik legszexibb nőjének tartott Scarlett Johansson.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X