Főoldal > AKTUÁLIS > Sharon Stone melltartó nélkül flangált

Sharon Stone melltartó nélkül flangált

diétafogyásfogyókúragasztroSharon Stonetáplálkozás
0

Írta: and

Az, hogy Sharon Stone nem szégyellős, nem egyszer bebizonyosodott már a filmtörténelem során – ugye, most neked

Az, hogy Sharon Stone nem szégyellős, nem egyszer bebizonyosodott már a filmtörténelem során – ugye, most neked is eszedbe jutott az Elemi ösztön lábkeresztezős jelenete? Nos, a színésznő talán öregedett egy kicsit azóta, de szexi kisugárzása és merész természete semmit sem változott.

Nemrég Hollywoodban kapták lencsevégre, méghozzá egy olyan szerelésben, ami szerintünk nem igazán mindennapos az 56 éves (átlagos) nők ruhatárát tekintve. Sharon ugyanis fekete bőrnadrágot, ugyanilyen színű magassarkút, sárga blézert és fekete, átlátszó topot viselt. Ez nemcsak a hasát hagyta olykor szabadon, hanem alatta az is jól látszott, hogy bizony nem visel melltartót.

A színésznő láthatóan nem jött zavarba a fokozott figyelem, a kamerák, fényképezőgépek és a melleire irányuló tekintetek láttán, inkább élvezte, hogy ismét a figyelem középpontjában lehet. Sokak szerint az látszik rajta, hogy elfogadta magát, és örül annak, hogy ötvenes éveiben járva is jól érezheti magát a bőrében.

Persze, neki is voltak nehéz időszakai. „A negyvenes éveimben történt, hogy bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és megfogadtam, hogy addig maradok, amíg el nem fogadom magam. Azt, ahogyan kinézek, itt és most” – mondta nemrég egy magazinnak adott interjújában.

„Néztem az arcom a nagyítós tükörben, néztem a testem, és sírtam, csak sírtam. Aztán egyszer csak azt mondtam magamnak: rendben, megöregszel, de hogyan akarod csinálni?” – tette hozzá a sztár.

Azóta különösen ügyel az egészségére, a helyes étkezésre – magas protein- és alacsony szénhidrát-tartalmú étrendjét hosszú ideje követi –, és a sok mozgásra. Rendszeresen jógázik, nyújtógyakorlatokat végez, sokat sétál és táncol.

sharon2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Arra gondoltam, úgy szeretnék megöregedni, mint egy táncos. Azóta is, minden alkalommal, amikor sportolok, mindig mást csinálok, attól függően, hogy éppen melyik területet kell egy kicsit jobban átmozgatnom” – árulta el.

Ami pedig a lemondásokat illeti, Sharon arról is őszintén beszélt, hogy régen nehezen mondott nemet egy-egy pohár borra, mert nagyon szerette, de most már egyáltalán nem él egykori kedvencével. „Szerintem nekünk, nőknek egy bizonyos kor felett jobb, ha nem iszunk alkoholt, mert nagyon felfújódhat tőle az arcunk és a testünk középső szakasza” – vélekedett.

Sharon kedvencei

Régóta kerüli a magas glikémiás indexű ételeket, például a fehér kenyér, a fehér lisztből készült tészták vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és egy kis csokoládé is megengedett számára – persze csak mértékkel. Emellett fontosnak tartja a folyadékpótlást is, ezért sok szénsavmentes ásványvizet iszik. Lelki egészsége és mindennapi aktivitása szempontjából pedig elengedhetetlennek tartja a fiaival töltött időt – elmondása szerint a kissrácoknak köszönhetően még jó ideig nem fog berozsdásodni. 

Fotó: dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X